SOS! Letörött a magassarkúm sarka, mit csináljak?
Kitörött az egyik cipőm sarka. Most épp az irodában ülök, de nincs nálam másik cipő, és még hátra van az egész nap.
Tök gáz szerintem, és nem tudok rá hirtelen megoldást! Járt már így valaki? Segítsetek! :'(
25/L
Hát, peched van, mert igen hideg van.
Milyen magassarkú?
Napközben bent elvagy cipő nélkül.
Mivel mentél dolgozni? Ha autóval, akkor valahogy hazajutsz. Ha nem, akkor vagy kérj meg valakit, hogy vigyen neked egy másik cipőt vagy taxi hazafele.
Hogy sikerült letörni?
Alkalmibb tűsarkú.
Nem a hazameneteltől félek, autóval jöttem, és ki tudok osonni észrevétlenül is hazafelé.
A problémám azzal van, hogy mi lesz akkor, ha nap közben kell kimennem az irodából...
Megbotlottam és oldalra kitört.
Nincs bent nálad egy papucs?
Szerintem is kérj meg egy kollégát, hogy vegyen neked valami egyszerű kis cipőt.
Vagy megkérsz egy rokont, hogy vigye be neked az egyik cipődet.
Tudom, ez most nem fog segíteni, de azért javaslom a későbbiekben pár váltócipő beszerzését... Nekem a munkahelyi asztalom alatt több cipő is van.
Sajnos törött sarkat csak úgy nem lehet megjavítani, cipész kell hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!