Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok bakancsban/gumicsizm...

Szoktatok bakancsban/gumicsizmában autót vezetni? Ha igen, hol? Mennyire normális dolog ez?

Figyelt kérdés
Néhány régebbi kérdésre adott válaszok miatt kérdezem...

#gumicsizmában vezetés #bakancsban vezetés #cipőben vezetés
2021. nov. 14. 11:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Csak balerinában vezetek, abból is csak abban tudok, aminek se nem túl kemény, se nem túl puha a talpa.
2022. ápr. 14. 09:50
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Azt irod hogy lusta átvenni.Utanna meg azt hogy akkor felveszed!!Mivaan?

Na mindegy nem agyalok ezen.

Vezetés szempontjaból a papucs nem megengedett.Ugyanis balesetveszelyes.Lötyög leseshet stb..Amúgy rád van bízva a többi.A lenyeg az,hogy érzésed megmaradjon a pedálok használatakor.A bakancs még nem gond mert rendesen a lábadra simul.Télen meg amúgyis az emberek nagy része valami bakancsszerű melegebb labbelit visel.Nem kell külön vezetésre atváltani cipőre.Annyi van hogy kicsit durvábban nyomod elsőre,(maga a labbeli nehezebb,mint egy nyari cipő)de nehány méter utan már érzed.

A gumicsizmával már vannak fentartásaim.Ott lötyög a labadon..szval lehet hogy vki gond nélkül elmegy vele,de nem tükröz vmi túlzott stabilitást.

Kezdő vezetőknek főleg kerülni kell az olyan dolgokat amik nehezítik vagy szokatlanná teszik a vezetést.

2022. júl. 26. 08:48
 13/18 anonim ***** válasza:
22%
Nem szoktam és másban sem, mivel nincs jogsim
2022. júl. 30. 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Cipő nélkül vezetek
2024. jan. 30. 13:44
 15/18 A kérdező kommentje:

#13-as!

És ha lesz, miben tervezel vezetni?

aug. 28. 12:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Vettem egy Martens 1460-as bakancsot, szerintetek abban mennyire lehet jól vezetni?
szept. 26. 18:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nem értem miért gondolod túl, igazából csak nyomni kell a pedált. Sokkal könnyebb, mint például gyalogolni. Ha kényelmetlenül jársz benne vezetés sem lesz jó. Én martens bakancsomban aludni is tudnék, nemhogy vezetni. Három pedál van, bokád fix, és vezetés közben amúgy sem a pedálokra kell koncentrálni. mert ha ilyen gondjaid vannak akkor venned kell még órákat az autósiskolában, mert balesetveszélyes.
szept. 27. 05:30
 18/18 NTBS ***** válasza:
Nem szoktam.
szept. 27. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!