Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen iskolatáskát vegyek?

Milyen iskolatáskát vegyek?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy HeavyTools Elias blue iskolatáskám van, ezt használom már öt éve és nagyon szeretem. Viszon így már középiskolába járok, minden nap vinni kell a tesicuccot magammal, több kaját is viszek, esetleg pulóvert vagy kabátot levetem, nagyon szűkösen férek el benne és ki kell pakolnom mindent hogyha ki akarok venni egy könyvet.

Nézegettem ezeket a military hátizsákokat mert egy régebbi volt osztálytársam mutatta egyszer a sajátját. Viszont nem tudom pontosan hány literes az enyém illetve azok amiket nézegettem, nemtudok mihez viszonyítani.

Esetleg akinek van ilyenje, az megtudná mondani hogy milyen?

Belefér esetleg kb 10 vastagabb könyv, tesizsák, egy kisebb szatyornyi kaja, meg egy pulóver?

(Az oldal nem ír márkajelzést, de arra a kockább formájú táskára gondolok)

2021. okt. 21. 04:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én mióta felkerültem általános iskola felső tagozatra Budmil iskolatáskát használok. Aztán középiskolában is ilyen táskám volt és most, hogy már végzős gimis vagyok még mindig nem váltottam. Most egy hatalmas Budmil iskolatáskám van ami 28 literes, de akár tizenkét könyv és kilenc füzet is elfér benne. Plusz ezen kívül a mostani táskámon rengeteg kis zseb van amik kiválóan alkalmasak a sok hülye göncöm eldugdosására. Most viszont rákerestem arra amit te írtál és azt kell mondanom, hogy nagy. Nagyon nagy. Még az én mostani táskámtól is nagyobb ami szerintem már akkor óriási.

[link]

Tessék szerintem jó linket másoltam be. Ez az én mostani táskám.

2021. okt. 21. 05:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Szép kis táska, viszonylag hasonlít az enyémre. Nemtudom a méretét az enyémnek, meg annak se amit néztem így nem tudom összehasonlítai, viszont igen, lehet hogy nagy.
2021. okt. 21. 08:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Soha nem tartottam a tesicuccom a hatizsakomban, akkor egy borond is keves lett volna szerintem :D

Mindig kulon vittem es bent hagytam a szekrenyben. Csak a koszos polot/gatyat/zoknit vittem haza es hoztam helyette ujat, az meg befert a taskamba is.

Egyebkent nekem ilyesmi volt anno:

[link]

Sajnos azt a taskat mar szerintem nem kapni, mert nem talaltam meg, de full fekete adidas volt es ilyesmi alaku, mint a kepen. Elfertem benne, pedig en aztan rendesen sok kajat vittem (es sok-sok konyvet is), mert rengeteg oram volt.

Kabatot es pulcsit soha nem tartottam benne, azt a szekre raktam vagy az akasztora mindig.

2021. okt. 22. 03:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Szép táska ezis! Nálunk minden óra más teremben van, úgyhogy sokat mászkálok. Bent van a tesizsák, nehogy elhagyjam, mert volt hogy a kabátom is kintfelejtettem a folyosón.

Meg hazafele buszozok, meg biciklizek, ezért bekell hogy tegyem a fel nem vett ruhadarabokat.

2021. okt. 24. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
De nincs szekrenyetek? :( Az mondjuk szivas. Nekunk alapbol volt egy termunk, szunetekben mindig oda mentunk vissza, de az orak nekunk is sokszor mas termekben voltak, de a cuccokat ott hagytuk vagy a szekrenyben es csak a konyveket cipeltuk ide-oda.
2021. okt. 24. 21:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét termünk, mindig viszünk mindent magunkkal. Kicsit szívás, de ez van.
2021. okt. 25. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!