Milyen iskolatáskát vegyek?
Figyelt kérdés
Enyhe gerincferdülésem van, szóval az lenne a legfontosabb, hogy a táska ne rontson a helyzeten. De egyszerűen sehol sem találok olyan táskát, ami igazán tetszene.. Internetről nem nagyon merek rendelni, mert félek, hogy túl kicsit veszek, és nem fognak beleférni a sulis cuccaim. A legtöbb hátizsák valahogy túl gyerekes, és a sportos táskák sem nagyon tetszenek. A válltáskától meg félek, hogy romlana a gerincferdülésem... Szóval, szerintetek hol vegyek iskolatáskát, és milyet?
14L
2015. aug. 9. 23:32
1/2 anonim válasza:
Én imádom a hátizsákokat,és egy csomó féle színben és fazonban találsz az inditex boltokban (new yorker,stradivarius,bershka,h&m stb.). Én tavaly vettem egy egyszerű fekete,műbőr hátizsákot a new yorkerben és nagyon praktikus,mert rengeteg cuccom van és nagy könyveim,viszont mind belefér. Remélem segítettem :)
2/2 anonim válasza:
Én mióta kinőttem a mesefigurás cuccokból (ami elég régen volt), mindig a Heavy Tools-ban veszem. Van egy pár, ami gyerekes, de vannak teljesen jók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!