Milyen iskolatáskát vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok,13 éves lány vagyok.Most megyek 7.-be és nem tudom milyen iskolatáskám legyen.Olyat szeretnék hogy azt még gimibe is tudjam majd hordani, ne kelljen minden évben költeni rá.Szóval valami tartósat de nem túl kislányosat szeretnék.Ja és lehetőleg az 5000-6000 Ft-ot ne haladja meg!:)Köszi!2012. aug. 13. 18:59
2/4 anonim válasza:
Nekem annó ilyen vot( [link] és 4 évet bírt,sőt még most is megvan és teljesen jó,csak már nem hordok könyveket,max. egykét füzet,ezért sima női válltáskát hordok,de kirándulni még mindig használom.Persze nem néz ki olyan hű de jól,de mégsem csóró táska,szerintem simán jó :)
3/4 anonim válasza:
A Vans márkájú hátizsákok nagyon jó minőségűek, jól bírják, sok fajta van és sokat lehet bele pakolni
4/4 anonim válasza:
Valami márkásat mondjuk nekem ez nagyon tetszik bár már nem vagyok iskolás :D
Országszerte nézegettem a ruhákat és egyszerre bukkantam rá erre a tatyóra+ a kérdésedre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!