Szerintetek milyen típusú iskolatáskát vegyek? Most megyek gimnáziumba.15/L
Oldaltáskába leszakad a vállad, munkába való jegyzetek hordására, nem suliba. Tapasztalatból elgörnyedtem tőle, szinte. Hátizsák valami márkásabb ami tovább bírja, legyen letisztult ne ilyen teljesen rózsaszín cucc.
F.
Az ilyen táskák most a divatok,én is hasonlót vettem.
Szerintem mindenképp hátizsákot vegyél,mert az oldaltáskától fájni fog a vállad.
a Google-be beírod,hogy "backpacks" és kiad egy csomót:)
Köszii!
Ez a táska nagyon tetszik. Korábban már szemeztem az ilyen stílusú táskákkal, csak attól félek, hogy nem fér bele sok cucc.
Ha a nyáron nem tettek még fel 100 ugyan ilyen kérdést, akkor egyet semmmmmm!!!
Szerintem a hátizsákok a legjobbak, lesz könyvetek bőven, nekem is voltak. Használtam válltáskát is, a könnyebb napokra.
Ha sportosabb akkor a vans-nak nagyon jó táskái vannak szerintem, de akár nike oldal táska is mehet.
Nem tudom merre laksz, de ha valami csinosabb darabra vágysz, akkor H&Mbe, New Yorkerbe nézz be, vannak nagyon pofás, praktikus táskák.
nem rég írtam ki egy ilyen kérdést..és nekem a hátizsákot javasolták:)) szerintem hallgatok rájuk,mert nekem is baromi sok konyvem lesz:o
14l
Én ilyet vennék:
Viszonylag nagy méretű, sok zsebes, sötétebb színű (a világos is szép, de az könnyebben koszolódik).
Mondjuk valami szép virágmintás, vagy fekete valami élénkebb színnel feldobva.
Ja, és mindenképpen hátizsák!
(utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!