Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen táskát vegyek gimnáziumba?

Milyen táskát vegyek gimnáziumba?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok (lány) és most ősszel fogok menni gimnáziumba...mindenképp válltáskát szeretnék és olyasmit ami divatos is de nem ilyen pláza r!b!s és lányos, esetleg egy kicsit sportosabb kategória. Főleg 14-16 éves lányok válaszának örülnék de jöhet idősebbé is, vagy hogy az ilesmi korú fiúknak mi tetszik! :)

2015. jún. 14. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most leírtad milyet szeretnél, már csak meg kell találnod. :) olyat vegyél ami tetszik és kényelmes számodra. Senki se fog a táskád alapján megítélni. :) 16/L
2015. jún. 14. 17:25
 2/7 SweetLady ***** válasza:

Első csajszi jól mondja

Én egy tanácsot adnék :)

Figyelj a gerincedre és váltogasd az oldat.Néha egyik vállon néha másikon:D

8 évgyógytorna után :D valamit tudhatok:"D

Egy irányúm van de egy évig féloldalasat hordtam és nem figyeltem hirtelen lett oldalra ferdülés.Aztán elhagytam a féloldalast és jobb már a gerincem de ez jó 5 éve volt :D

csak az egészségedért írtam ^^

2015. jún. 14. 17:41
 3/7 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló tudom már van gerincferdülésem viszont azt nem tudom, hogy mi számít divatosnak? És hogy hol keressem?
2015. jún. 14. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
A Nike es Puma oldaltaskak jol neznek ki es divatosak is :)
2015. jún. 14. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát te aztán marha okos vagy, kérdező. Gerincferdülésed van, de azért válltáskát akarsz. Gratulálok, rontsd csak a helyzetedet!
2015. jún. 14. 20:08
 6/7 SweetLady ***** válasza:

kedves utolsó :)

sima hátitáskával is ugyanolyan rossz :)

A súly a leglényegesebb...de mind1 :)

iskola az iskola a tankönyvek meg ...hát muszáj szóval cipelni kell (már ha van pénzed miniatűr férőhelyes suliszekrényre xD akkor igényeld:D )

De nem baj hordjon bátran olyat csak okosan és ne feljetsen el gyógytornázni otthon is:"D mert sose jön rendbe a háta

Mind1 a kérdés úgyse ez volt

De egy hasznos válasz :D a stílusodhoz megfelelő tasit vegyél és olyat ami tetszik és praktikus az iskolaszereidhez :D Lehetőleg ne túl világosat mert csupa kosz lesz :)

2015. jún. 14. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Kilencedikben elkövettem azt a hibát, hogy válltáskával kezdtem az évet. Mivel ez az első év, elég sok könyvünk volt és pár hónap után már nagyon nem tetszett a hátamnak és a vállaimnak.

Értem én, hogy első benyomás, de a fiúkat nem érdekli, hogy neked váll- vagy hátitáskád van. ;)

17/l

2015. jún. 15. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!