Milyen táskát vegyek gimnáziumba?
Első csajszi jól mondja
Én egy tanácsot adnék :)
Figyelj a gerincedre és váltogasd az oldat.Néha egyik vállon néha másikon:D
8 évgyógytorna után :D valamit tudhatok:"D
Egy irányúm van de egy évig féloldalasat hordtam és nem figyeltem hirtelen lett oldalra ferdülés.Aztán elhagytam a féloldalast és jobb már a gerincem de ez jó 5 éve volt :D
csak az egészségedért írtam ^^
kedves utolsó :)
sima hátitáskával is ugyanolyan rossz :)
A súly a leglényegesebb...de mind1 :)
iskola az iskola a tankönyvek meg ...hát muszáj szóval cipelni kell (már ha van pénzed miniatűr férőhelyes suliszekrényre xD akkor igényeld:D )
De nem baj hordjon bátran olyat csak okosan és ne feljetsen el gyógytornázni otthon is:"D mert sose jön rendbe a háta
Mind1 a kérdés úgyse ez volt
De egy hasznos válasz :D a stílusodhoz megfelelő tasit vegyél és olyat ami tetszik és praktikus az iskolaszereidhez :D Lehetőleg ne túl világosat mert csupa kosz lesz :)
Kilencedikben elkövettem azt a hibát, hogy válltáskával kezdtem az évet. Mivel ez az első év, elég sok könyvünk volt és pár hónap után már nagyon nem tetszett a hátamnak és a vállaimnak.
Értem én, hogy első benyomás, de a fiúkat nem érdekli, hogy neked váll- vagy hátitáskád van. ;)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!