Ez a táska jó gimnáziumba vagy szerintetek milyet vegyek?
2014. aug. 11. 18:37
1/9 A kérdező kommentje:
a 3. színre gondoltam :)
2014. aug. 11. 18:39
2/9 anonim válasza:
Attól függ hanyadik osztály.
Elsőbe elmegy, de szerintem ciki.
Bocsi:D
4/9 A kérdező kommentje:
1. akkor szerinted milyet vegyek?
2014. aug. 11. 19:03
6/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik!! :) Hányadikba mész? Én 11-es leszek, és simán mennék ilyennel, naaaaaaaaaaagyon szép, és szerintem mindenkinek tetszene :)
amúgy meg te hordod, mit számít más véleménye???
plusz: decathlonban most vannak leértékelve, nagyon olcsón, jó minőségű tatyók, ma voltam, szuperek, esetleg nézd meg azt is, ha nem akarsz ilyen drágát :) bár nekem is kb ennyi volt, meg volt nekem is heavy tools-os, most is megvan, csak újra cseréltem, de megéri, tényleg tartós :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem tök szép :)Meg praktikusabb is, mint mondjuk egy válltáska, ami gerincferdülést okoz...
9/9 anonim válasza:
A rózsaszínre gondolsz? Nekem nagyon tetszik, szerintem tök jó! Én örülnék egy ilyennek. Egyáltalán nem ciki, most megyek 10.-be és szinte mindenki hátitáskát hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!