Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hord még valaki trikót (atlétát)?

Hord még valaki trikót (atlétát)?

Figyelt kérdés
10-15 éve teljesen alap volt, hogy ha elmúlt a kánikula, mindenki elkezdett rétegesen öltözködni, aminek az egyik alapeleme volt a trikó. Úgy értem, a póló, vagy ing alá vett trikó (vagy aki úgy ismeri, atléta). Sőt volt, aki nem csak hidegben öltözködött így. Ez mára teljesen eltűnt?

2021. okt. 14. 14:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Én nagyon ritkán hordok, de akkor olyan felsők alá szoktam felvenni, ami nagyon vékony vagy átlátszik. Egyébként nem jellemző.
2021. okt. 15. 22:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak nyaron meg edzesen, nem valami ala..
2021. okt. 17. 00:11
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Tesi órán kötelező,tehát igen.
2021. okt. 24. 15:46
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Persze, hogy hordok. Különben fáznék. Nyáron nem kell, de tavasztól őszig szükséges. Nem is értem azokat, akik nem hordanak. Ez valami divathóbort, hogy nem hordják, bár nem értem, mi a baj vele.

Nő vagyok, mellesleg, tehát trikóról beszélek, a férfiakat megértem, ha nem mindig vesznek atlétát, mert ők kevésbé fázósak, vagy pólót vesznek fel atléta helyett, ami majdnem ugyanaz, de hogy egy nőnek hogy lehet elég a melltartó a pulóver vagy blúz alá, azt sosem értettem. Mondjuk, aki elhízott, azt melegíti a hája, de nem csak kövér nők mellőzik a trikót. Szerintem ez így divat, ami ezek szerint engem nem érdekel, a kényelmem fontosabb.

2021. nov. 9. 19:52
 15/18 anonim ***** válasza:

14-es

Igen, ezt már én is megfigyeltem. Cicifix, felette pulcsiféle. Közbenső réteg nuku.

2021. nov. 9. 20:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
En meg nemlattam csajt akin a pulcsi alatt csak melltarto van.. o.O Mindegyiken van vmi felso v top. Lehet te azt hivod atletanak 🤔 konkret atleta egy csajon azert erdekes lenne 😀
2021. nov. 9. 21:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Nőkét trikónak hívják. Nem top, vagy felső, azok mások. És igen, sokan nem hordják.
2021. nov. 9. 21:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Hat sztem senki 🤔
2021. nov. 9. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!