Fiúk/férfiak! Milyen gyakran hordtok atlétatrikót?
Figyelt kérdés
2021. máj. 7. 13:49
A kérdező szavazást indított:
Rendszeresen (kivéve esetleg nyáron).
Csak télen és/vagy ünneplő ing alá.
Soha.
15 szavazat
1/8 anonim válasza:
én nyáron is valamikor abban vagyok. tudom, eléggé old-school, de a barátnőmnek bejön (meg nekem is kényelmes)
2/8 anonim válasza:
Soha. Mivel többnyire ingben járok, hordok alsóöltözéket (úgy jobban áll az ing), de ez fehér póló, kicsit mélyebb nyakkivágással, hogy ne látszódjon ki.
Az atlétának kevesebb gyakorlati értelme van, mert hónaljban pont hogy nem fogja fel az izzadságot, és foltos lesz az ing, az meg nagyon gáz.
Ha felsőruházatként pólót viselek, az alá meg nem veszek semmit pluszban, hanem a közvetlenül a testemre húzom rá.
3/8 anonim válasza:
Aláöltözetként nem szoktam hordani, hanem csak úgy magában. Alváshoz van két fehér trikóm, plusz nyáron, a nagy forróságban szoktam még trikókban járni, ezekből már többféle színt is tartok.
5/8 anonim válasza:
Régen mindig hordtam én nekem semmi bajom nem volt vele.
De már egy pár éve cseréltem le inkább bodyra. Mert az egy részes, és így meg van oldva az alsó is.
7/8 anonim válasza:
Nekünk tesiórára kellett fehér trikót hordani tornanadrággal. Akkoriban így heti jópárszor hordtam.
8/8 anonim válasza:
Én mindennap hordok, póló alatt. Még nyáron is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!