Hord még valaki trikót (atlétát)?
Figyelt kérdés
10-15 éve teljesen alap volt, hogy ha elmúlt a kánikula, mindenki elkezdett rétegesen öltözködni, aminek az egyik alapeleme volt a trikó. Úgy értem, a póló, vagy ing alá vett trikó (vagy aki úgy ismeri, atléta). Sőt volt, aki nem csak hidegben öltözködött így. Ez mára teljesen eltűnt?2021. okt. 14. 14:03
1/18 anonim válasza:
Miért tűnt volna el? Én mindig ing alá trikót veszek. Mindenki úgy öltözködik, ahogy akar.
2/18 anonim válasza:
Soha életemben nem hordtam atlétát még otthon sem, nem hogy utcára. Ruha alá sem. Csak pólót. Nincs vele bajom, csak én... nem.
3/18 anonim válasza:
Hordok, elég gyakran. Ing alatt és önállóan is.
4/18 anonim válasza:
Ing alá ma is szokás (bár az azért nem az a klasszikus "asszonyverő" atléta).
5/18 anonim válasza:
Én hordok, ha hideg van, vagy ha kicsit átlátszó a blúzom, meg ing alá is, bár oda általában rövidujjút szoktam.
6/18 anonim válasza:
Én nyáron is felveszem, vagy edzéshez is szoktam.
7/18 anonim válasza:
Én télen szoktam (spagetti pántosat, nem a hagyományos trikót, bár ez már részlet kérdése) a kötött pulcsik alá. Nekem ez praktikusabb, mint ha pólóval rétegezném, mert a pulcsit úgyse veszem le, így nem akarom a jó pólókat erre "pazarolni" meg az atléta mindegyik alá passzol.
8/18 anonim válasza:
Régen én is hordtam, de váltottam bodyra nekem sokkal praktikusabb, mert ehez nem kell külön alsót is fel venni, mivel a body egyrészes.
9/18 anonim válasza:
Természetesen. Ing póló vagy trikó nélkül szar érzés, lobog kicsit, felszedi az izzadtságot stb. (Nadrág alá is veszünk alsót)
10/18 anonim válasza:
Leginkább csak alváshoz szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!