Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vékony férfi vehet fel átlétát?

Vékony férfi vehet fel átlétát?

Figyelt kérdés
Hülyén néz ki nyeszlett felsőtesten?
2021. jún. 30. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem minden felsőtesten hülyén néz ki az atlétatrikó, ha nem veszel fölé inget, de ez csak az én véleményem.
2021. jún. 30. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is hülyén néz ki,aki ilyet vesz fel utcára,az leginkább azért veszi,mert mutatni akarja az izmát benne. Tipikus asszonyverő kinézetet kelt a legtöbbeknél.
2021. jún. 30. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Az atléta fehérnemünek számít, ing nélkül mindenki prolinak néz ki benne.
2021. jún. 30. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Ez tényleg ilyen asszonyverős szerkó, tök mindegy, milyen az illető fizikuma. :DD
2021. jún. 30. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
De én pl. nem értettem sose,hogy néz ki jól ing alatt,értem,hogy az lenne a lényeg,hogg ne látszódjon át a test,de így meg az atléta látszódik át,ami olyan mintha melltartó lenne.
2021. jún. 30. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem testalkattól függ, hogy hordható e, vagy nem, hanem hogy mikor és hol veszed fel (önmagában). Ha strandon, nyaralóövezetben, vagy boltba elugráshoz, kutyasétáltatáshoz hordod, az oké, de egész napos mászkáláshoz, városnézéshez, ügyintézéshez nem való.
2021. júl. 1. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
34%
Van más színű és kicsit szélesebb pántú utcai trikó is. Semmi szégyellnivaló nincs a fiúk vállán. A fiatalok meg vékonyak, ez van. A pólót az ilyen 20 fokos angol nyarakra találták ki. Ráadásul egy izompólóban jobban kihangsúlyozódik a bicepsz, mert elüt a kar színe a háttértől. Trikónál nem üt el, mert látszik a váll is. Tehát hülyeség, hogy az izmukat mutogatnák. És igen, én is arra gondoltam, mint az ötös: annál nevetségesebb nincs, mint amikor átüt az ing alatt a trikó. Gondolkozzatok el néha valódi esztétikán is, ne csak ismételgessétek egymás után, hogy az ünneplő ruha a szép, mert azt szokták rá mondani. Szép a fenéket...
2021. júl. 1. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:
hát ha szeretnél, vegyél.
2021. júl. 1. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!