Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hord egyre több fiatal...

TonyRedgrave kérdése:

Miért hord egyre több fiatal lány 5 fokban is haspólót?

Figyelt kérdés
Illetve miért kezd egyre jobban az üzletekben is divattá vállni a vastag pulcsi ami haspólónak elvan vágva.

2021. okt. 11. 11:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Mert nem vagyok fázós, és tetszenek a haspólók.
2021. okt. 12. 08:26
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 mert a vágott pulóver alatt nincs? A bolerót is egy felsőre szokták rávenni, ezek a pulóverek is kb ahhoz az időhöz jók amikor a karod már fázik de egy full pulcsi még meleg.
2021. okt. 12. 19:37
 13/15 A kérdező kommentje:
12. a kérdésemet ugye azért irtam ki mert rengeteg fiatal lányjár ilyen haspulcsikban hoodiekban és nincs alatta semmi kint van a derekuk és aköldökük is 5 fokban.
2021. okt. 12. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:

12-es

Nincs.

2021. okt. 12. 20:32
 15/15 jácint78 ***** válasza:
Sziasztok.. f44 erdemes ki probalni... fiu letemre is neha ilyet hordtam mikor nem lattak.. es edzes nel mozgas kozben kevesbe fazik a test valamilyen ho atrendezodes miatt.. de kell hozza egeszseges onbizalom is.. meg jo alkat... hajra csajok...
2022. dec. 24. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!