Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek egy nagy...

Mi a véleményetek egy nagy hoodierol, hozzá egy sima skinny farmerről és egy basic af1 szerű cipős szettről egy fiatal lányon?

Figyelt kérdés
Vannak akik azt mondják nem áll jól a lányoknak az ilyen szett/stílus, nem emeli ki az alakot, túl fiús stb, de vannak akik szerint pedig menőn tud kinézni. Szerinted? (sajnálom, de a kérdést nem tudtam jobban megfogalmazni)
2021. okt. 10. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
nagyon basic, de ha neked tetszik, es magabiztosan viseled, biztos jol fog allni.
2021. okt. 10. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából az összhatás fontos, és hogy illik-e hozzád.

Ázsiai lányokon kifejezetten aranyos. Magasabb lányokon inkább olyan "hagyjatok szürke kisegér lenni" hatás.

Volt időszak amikor én is hordtam mert azt hittem cuki ázsiai összahatásom lesz, amiért alacsony vagyok... nos, azzal nem számoltam, hogy 10 kiló felesleg volt rajtam és így inkább csak úgy néztem ki mint aki nagyon durván rejtegetni akarja a súlyát.

Szóval tud jól kinézni, de láttam már tramplit is.

2021. okt. 10. 19:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon karakterfüggő, pl. egy Billie Eilish szerű, xanaxos csaj irtó kínos tud lenni ilyenben. De látni jó példákat is. Meg hát a cucc sem mindegy, nem is a márka, hanem a stílus a fontos. És hát ez is csak egy egyenruha :).
2021. okt. 10. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt, amit leírtál.Nagyon basic.De ezt nem kritikaként, csak tényként írom.
2021. okt. 10. 21:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Jaa nem, tisztában vagyok vele hogy basic. Nem így értettem a kérdést, inkább úgy, hogy szerintetek tud e egy ilyen szett,, jó hatást" kelteni? Nem szoktam én sem minden nap ezt hordani, sőt. Szimplán csak a véleményetek érdekel erről a témáról!
2021. okt. 10. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy érted a "jó hatást"? Akinek tetszik ez a stílus, arra jó benyomást teszel.Akinek meg nem, az kicsit topisnak fog gondolni.Legalábbis azt kommunikálja ez a szett, hogy nincsen semmilyen stílusod és nem is érdekel, hogy jól öltözött legyél.
2021. okt. 10. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én abba a táborba tartozom, akinek ez bejön 😀

Az én szememben az ilyen stílus kölcsönöz a lányoknak egy kis lazaságot, vagányságot. Ez pedig nekem megnyerőbb annál, mint amikor valaki 24/7-ben csak csiricsáré, feszülős csajos cuccokban mászkál. Nyilván nem mondom, hogy sosem kell kifejezetten nőiesnek öltözni, de értékelem, ha valaki bevállalja az ilyen hétköznapibb, egyszerűbb stílust is.

Az ilyen oversized hoodiekban pedig sokszor olyan aranyosan és ölelgetnivalóan tudnak kinézni a lányok 😀

2021. okt. 10. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
26%
cukinak tartom amikor ilyen szettel hosszú hajú lányok még sapit is felvesznek, arra a kapucni, és úgy kilóg a mellkasukra a hajuk >////<
2021. okt. 11. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!