Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most 14 éves vagyok és szeretn...

Most 14 éves vagyok és szeretném kikérni a véleményeteket, hogy ennyi idősen ez a cipő megfelelő e vagy nem a koromhoz való? Fiatal vagyok még hozzá?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 6. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
szerintem nem kellene ilyet felvenned, de a mai fiatalság már nagyon elk*rvásodott,úgyhogy nem tünnél fel vele
2013. febr. 6. 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem egy éktalpú barna cipőt hoz be... hol kurv@s ez? Egyébként én éppen öregesnek látom, ha tényleg erre a cipőre gondoltál.
2013. febr. 6. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:

14 évesnek nem kell magassarkú...

Amúgy a szüleidet kérdezd, ne minket. Ha nekik jó, hát jó, ha nem, akkor meg amúgy sem hordhatnád.

2013. febr. 6. 14:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem túl felnőttes. Nyugodtan hordd!

(már azt hittem, vmi brutál magassarkú lakkförtelmet linkelsz be a kérdésből fakadóan, de szerencsére nem... egyébként nem is tudom, az ilyenek, akik erre a cipőre azt írják, hogy k.rvás, mit várnak el, mit vegyen fel egy 14 éves lány? Kisvirágos balerinát vagy edzőcipőt, másra rá se nézzen?)

2013. febr. 6. 14:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tudod, hogy ez a cipő miért k*rvás?? Szolid, nőies. Semmi baj nincs vele, és nem vagy hozzá túl fiatal! Inkább ilyet hordj, mint egy k*rvarobogót! :)
2013. febr. 6. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat *nem tudom! Utolsó voltam
2013. febr. 6. 15:01
 7/10 anonim ***** válasza:

ha te erre a cipőre gondolsz --> [link]

nekem bevallom nem tetszik, nem kéne..szerintem idősebbeknek való. de ha neked ez a stílusod hajrá :)

ha pedig a sarkára gondoltál akkor teljesen jó, kicsi nekem van ennél nagyobb is. :)

14/L

2013. febr. 6. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Szép cipő, bár szerintem jobb lenne fekete színben. Ha olyan a stílusod, és TUDSZ benne járni, nyugodtan felveheted. De e mellé semmi mély dekoltázs, eltúlzott smink, mert az tényleg kvás lenne.

Tényleg nevetséges, hogy egyesek szerint minden tizenéves ribanc, aki ilyet visel. Fogjátok már fel, hogy ez nagyban a viselő stílusától függ...

2013. febr. 6. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Persze, tökéletes ha ferde gerincet és fájós lábat szeretnél... ennek a sarka van vagy 6 cm... az pedig nem természetes és a növésben lévő csontjaidnak marha káros is.
2013. febr. 6. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Ennek a sarka van vagy 6 centi ?? Egy ortopéd orvos mondta, hogy az ideális cipő se nem magas, se nem alacsoy, az ideális sarokmagasság pedig 4-5 centi...

Szerintem kifejezetten jól néz ki ez a cipő, pedig én nem szeretem a telitalpúakat.

2013. febr. 6. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!