Most 14 éves vagyok és szeretném kikérni a véleményeteket, hogy ennyi idősen ez a cipő megfelelő e vagy nem a koromhoz való? Fiatal vagyok még hozzá?
14 évesnek nem kell magassarkú...
Amúgy a szüleidet kérdezd, ne minket. Ha nekik jó, hát jó, ha nem, akkor meg amúgy sem hordhatnád.
Egyáltalán nem túl felnőttes. Nyugodtan hordd!
(már azt hittem, vmi brutál magassarkú lakkförtelmet linkelsz be a kérdésből fakadóan, de szerencsére nem... egyébként nem is tudom, az ilyenek, akik erre a cipőre azt írják, hogy k.rvás, mit várnak el, mit vegyen fel egy 14 éves lány? Kisvirágos balerinát vagy edzőcipőt, másra rá se nézzen?)
ha te erre a cipőre gondolsz --> [link]
nekem bevallom nem tetszik, nem kéne..szerintem idősebbeknek való. de ha neked ez a stílusod hajrá :)
ha pedig a sarkára gondoltál akkor teljesen jó, kicsi nekem van ennél nagyobb is. :)
14/L
Szép cipő, bár szerintem jobb lenne fekete színben. Ha olyan a stílusod, és TUDSZ benne járni, nyugodtan felveheted. De e mellé semmi mély dekoltázs, eltúlzott smink, mert az tényleg kvás lenne.
Tényleg nevetséges, hogy egyesek szerint minden tizenéves ribanc, aki ilyet visel. Fogjátok már fel, hogy ez nagyban a viselő stílusától függ...
Ennek a sarka van vagy 6 centi ?? Egy ortopéd orvos mondta, hogy az ideális cipő se nem magas, se nem alacsoy, az ideális sarokmagasság pedig 4-5 centi...
Szerintem kifejezetten jól néz ki ez a cipő, pedig én nem szeretem a telitalpúakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!