Fiatal nők, nem unjátok már a tiniket megcélzó üzleteket, mint a Bershka, Stradivarius, Cropp és társai?
Az ott árult termékek zöme nem nőies, ami mégis, arról az fest, hogy gagyi, arról nem is beszélve, hogy minden 3.lány onnan ruházkodik.
A nőiesebb öltözködés ennyire kiment volna a divatból?
Köszi, bár a kérdésem idősebbekhez szólt. Nem gondolom, hogy minden 15 éves lány megengedheti magának (illetve a szülei megengedhetik maguknak :) ), hogy 12-15 ezer forintos body-kat vásároljon magának.
A te korosztályodhoz én személy szerint azt gondolom, hogy még passzolnak ezek az üzletek.
De miért kéne bárkinek is unni a más embereket célzó boltokat?
Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy "unom már ezt a sok gyrosost", csak mert te nem szereted a gyrost. Akkor egyél máshol, basszus.
bershka tényleg nagyon tini, de a stradivariusban nagyon jó cuccokat lehet kifogni
én 23 évesen főleg ott, a zarában, a h&m-ben és a reservedben vásárolok
Engem borzasztóan zavar, sajnos én is ezt vettem észre, hogy minden a fiatalabb korosztálynak szól, a C&A-ban amit találni nekem már túl komoly.
3 éve még én is az említett üzletekből öltözködtem, nagyon csinos darabkoat tudtam beszerezni, de most már minden hupilila, mesefigurás, buggyos, szaggatott. Arról nem beszélve, hogy a 40-es méret legfeljebb egy egykori 34-esnek felel meg. 98 cm-es a csípőm és nem találok nadrágot, hát köszönöm szépen... Szerintem az nem vészesen nagy.
Szóval most kutakodásban vagyok, hol lehet normális ruhákat találni, pl olyan nadrágot ami nem boka felé ér, ezzel optikailag torzíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!