Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiatal nők, nem unjátok már a...

Fiatal nők, nem unjátok már a tiniket megcélzó üzleteket, mint a Bershka, Stradivarius, Cropp és társai?

Figyelt kérdés

Az ott árult termékek zöme nem nőies, ami mégis, arról az fest, hogy gagyi, arról nem is beszélve, hogy minden 3.lány onnan ruházkodik.

A nőiesebb öltözködés ennyire kiment volna a divatból?

2021. aug. 5. 16:42
 1/9 A kérdező kommentje:

Köszi, bár a kérdésem idősebbekhez szólt. Nem gondolom, hogy minden 15 éves lány megengedheti magának (illetve a szülei megengedhetik maguknak :) ), hogy 12-15 ezer forintos body-kat vásároljon magának.

A te korosztályodhoz én személy szerint azt gondolom, hogy még passzolnak ezek az üzletek.

2021. aug. 5. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a kedvenc az orsay, reserved és a sinsay. Terranovaban is szoktam találni még jó dolgokat. Esetleg 1-2 darab a bonprixtől, néha New yorker, C&A és f&f. Mivel kicsi vagyok ezért a gyerekruhak is jók rám és azokat is meg szoktam nézni, hogy van-e valami ami tetszik.
2021. aug. 5. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
A koromhoz valóban. A stílusomhoz viszont nem. Sosem akartam úgy öltözködni, mint minden 3. szembejövő, szeretem a különleges, és egyedi darabokat. Egyébként nekem sem így megy ez, hogy mindennap kapom a drága ruhákat. A legtöbb dolgom turkálós, mert csak ott találok olcsón olyat, ami az ízlésemnek is megfelel. Az Envys meg a Desigualos csodáimat pedig mindet karácsonyra, vagy szülinapra kaptam.
2021. aug. 5. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Én mostanában már csak az alábbi helyeken találok ruhákat: Tescoban F&F, H&M, Reserved, meg néha egy két nyári felső a New Yorkerből.
2021. aug. 5. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

De miért kéne bárkinek is unni a más embereket célzó boltokat?

Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy "unom már ezt a sok gyrosost", csak mert te nem szereted a gyrost. Akkor egyél máshol, basszus.

2021. aug. 5. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a stradivariusba lehet találni nőies darabokat, nem csak tiniknek készülnek a ruhák, ugyanúgy a zara is ilyen. Én még ezeken kívül a h&m-be, f&f-be vásárolok.
2021. aug. 6. 07:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mivel ha már valami nem az én korosztályom, vagy már nem találok ott magamnak ruhát, oda úgysem fogok bemenni. Felesleges mérgelődni, hiszen rengeteg alternatíva létezik. :D
2021. aug. 7. 16:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

bershka tényleg nagyon tini, de a stradivariusban nagyon jó cuccokat lehet kifogni

én 23 évesen főleg ott, a zarában, a h&m-ben és a reservedben vásárolok

2021. aug. 13. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

Engem borzasztóan zavar, sajnos én is ezt vettem észre, hogy minden a fiatalabb korosztálynak szól, a C&A-ban amit találni nekem már túl komoly.

3 éve még én is az említett üzletekből öltözködtem, nagyon csinos darabkoat tudtam beszerezni, de most már minden hupilila, mesefigurás, buggyos, szaggatott. Arról nem beszélve, hogy a 40-es méret legfeljebb egy egykori 34-esnek felel meg. 98 cm-es a csípőm és nem találok nadrágot, hát köszönöm szépen... Szerintem az nem vészesen nagy.

Szóval most kutakodásban vagyok, hol lehet normális ruhákat találni, pl olyan nadrágot ami nem boka felé ér, ezzel optikailag torzíva.

2021. szept. 20. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!