Miért néz ki minden fiatal ugyanúgy?
Az idősebbek is ugyanúgy néznek ki. Általában az emberek nem szeretnek kitűnni a tömegből.
Félnek hogy beszólogatnak, ezért követik a többi embert mint a birkák.
Fiatal fiuknál az általad leírt a divatos. 30 fölött az 1 centis haj, átlagos szürke egér ruhák. Gyakori a terhes has.
Nőknél a középen ketté választott hosszú haj, mom jeans, magasderekú nadrágok, ebbe beletűrve a felső.
40 fölött a búra frizura. Feltupírozva. Vörös, vagy hidrogén szőke színekben.
Én azt bírom hogy egymás mellett mennek a szűk járdán/boltban/stb, nem térnének ki az útból véletlenül se. Megfeszítem a vállam ahogy közelebb érnek, és fellököm őket. Jó érzés.
Ha lesnek akkor megkérdezem miért nem bírsz arrébb menni buz1 gyerek? Azt hitted átrepülök rajtatok?
Anyukám 1966-ban ballagott általánosból és 69-ben a középiskolából és megvannak a tablók, kár hogy nem tudom ide betenni.Ha azt hiszed régen más volt, tévedsz. Az osztályban volt kb 20 lány, abból 15-nek pontosan ugyanolyan akkor divatos fejtetőn feltupirozott haja van , a fiúk meg max a hajszinükben különböznek, mind oldalt elválasztott, lenyalt, lezselézett hajjal.
Egyszóval azért néznek ki egyformán / úgy a "mai fiatalok" amiért ez mindig is igy volt. Amiért pl bibliai filmekben az összes ember egyforma fehér tógát és sarut visel.
A göndörséget átvették a francia/olasz félvér kölyköktől videoklipekben sokuknak ilyen a haja.
Azért tűnik sok mindenki egyformának mert még mindig a zenei irányzat, és szubkultúra diktálja a külsőt.
Akiket láttál, azok egyforma zenét hallgatnak bizonyára, nem tudom miért veszem fel én is a Jordan cipőket fehér létemre, de láttam feketéken és kipróbáltam először egyet, kellemesen csalódtam benne, és így jött a következő pár más szériából.
Én nem göndöríttetnék, mert nem olyan a hajtípusom, egy ember természetes 3A-s hajából még nem fog természetellenes hatást kiváltani egy 3C, viszont 2A-ból 3A az nem szép.
Nekem sárgás a bőröm, így a fehér farmert kerülöm, tehát van egy határ ameddig elmehetek, hisz nem feketének születtem vagy dél olasznak.
Férfiaknál nincs semmi gond a slim fit nadrágokkal, a sima szabás már rég idejét múlt.
nem mindenki néz ki ugyanúgy vannak ritka emberek de vannak hasonlok is
őszinte véleményem szerint a ritka ezerrel jobb mit az unalmas ugyanaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!