Milyen stílusokat ismertek ami hasonlít az "oversize"-hoz?
Sziasztok, olyan betegséggel küzdök, hogy stressz helyzeten kívül is borzalmasan izzadok, szinte egész nap, vagy este. Ez nem okoz akadályt semmiben (tehát nincs kellemetlen szaga, nem tesz kárt az egészségemben, vagy ilyesmik), kivéve az öltözködésben.
Nagyon kellemetlen mikor fel emelem a kezem például és egy óriási izzadság folt látszódik. Sokáig nagyon megalázónak éreztem és senkitől nem kértem segítséget, utána persze megértettem, hogy ilyen a testem el kell fogadnom.
Persze most nem mesélnem kéne, szóval, hogy a lényegre térjek évek óta úgynevezett oversize trikókat hordok, de mivel nem tartom az alakom csúnyának, úgy gondoltam megpróbálnék más stílust. Tudtok mondani olyan felsőket amik nem érintik azt a területet, ahol látszódna ez? Gondolok itt most topra például vagy denevér ujjra (ha jól tudom ez a neve). Ha tudtok esetleg képet is küldhettek róla.
Előre is köszönöm
Hobo stílus vagy Ghetto stílus, igazán hasonlítanak az óversízédhez... Vigyél bele egy kis Lahatos Márkot és máris zegzes leszel!
Sok sikert.
(Ami fontos a bokáid mindenképp villanjanak ki!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!