Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílusokat ismertek...

Milyen stílusokat ismertek ami hasonlít az "oversize"-hoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok, olyan betegséggel küzdök, hogy stressz helyzeten kívül is borzalmasan izzadok, szinte egész nap, vagy este. Ez nem okoz akadályt semmiben (tehát nincs kellemetlen szaga, nem tesz kárt az egészségemben, vagy ilyesmik), kivéve az öltözködésben.

Nagyon kellemetlen mikor fel emelem a kezem például és egy óriási izzadság folt látszódik. Sokáig nagyon megalázónak éreztem és senkitől nem kértem segítséget, utána persze megértettem, hogy ilyen a testem el kell fogadnom.

Persze most nem mesélnem kéne, szóval, hogy a lényegre térjek évek óta úgynevezett oversize trikókat hordok, de mivel nem tartom az alakom csúnyának, úgy gondoltam megpróbálnék más stílust. Tudtok mondani olyan felsőket amik nem érintik azt a területet, ahol látszódna ez? Gondolok itt most topra például vagy denevér ujjra (ha jól tudom ez a neve). Ha tudtok esetleg képet is küldhettek róla.

Előre is köszönöm

2021. okt. 11. 01:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Használj ilyen ragasztós hónalj-párnát, a felsők belsejébe kell ragasztani. De jobb híján megteszi a tisztasági betét is.
2021. okt. 11. 07:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A viktoriánus korban a hölgyek az estélyi (és nappali) ruhákba 'izzadtság párnát' raktak. (Onnan tudjuk, hogy néhány fennmaradt ruhában benne hagyták.) Pamutból készült kis betét féle, amit a ruhában hónaljhoz rözítenek, aztán később eltávolítják. Hasonló a betéthez, amiről fent beszél valamelyik válaszoló. Szerintem ma már nem kapható ilyen külön, de ha elmész varrónőhöz, tud csinálni.
2021. okt. 11. 09:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem izzadság párnára gondoltam, viszont köszönöm a válaszokat
2021. okt. 12. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Hobo stílus vagy Ghetto stílus, igazán hasonlítanak az óversízédhez... Vigyél bele egy kis Lahatos Márkot és máris zegzes leszel!

Sok sikert.

(Ami fontos a bokáid mindenképp villanjanak ki!)

2021. okt. 26. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!