Milyen stílusokat ismertek öltözködésben?
Átlagos 7köznapi stílus: farmer, pulcsi, törpesarkú cipő.
Zeneileg hiphop: Bő szárú ülep naci, térdig érő póló, baseball sapka.
Zeneileg rock: fekete nadrág, a kedvencük képével ellátott pulcsi, acélbetétes bakancs, szegecsek, bőrkabát.
Zeneileg punk: kiegészül az állatmintákkal+ neon színnel,pinkkel keverve.
Zeneileg disco: koptatott farmer, mintás póló nyaknál felállítva, kitűrt ezüst nyaklánc, napszemüveg - télen is.
Pláza cicás: mini - télen harisnyával hordva, dekoltált felső, magassarkú, playboy, hello kitty minden mennyiségben.
Egyetemista stréber: kárómintás pulcsi, alá ing, szövetnadrág, bőrtáska.
Egyetemista link: lezser felső, oldalt táska - tarisznya, szürke, keki, fekete színek.
Nekem ezek a legjellemzőbb stílusjegyek.
20/L
külföldön a hip-hopnak ez "Jerk" nevű ága egy új stílus: [link]
de már a rapperek se hordanak 3szor nagyobb ruhákat amúgy...
meg nem tudom hogy külön stílusnak vehető-e az R&B, de tudtommal elég sokan öltöznek így (én is pl), szal vegyük annak:
Karcsúsított szabású ingek (mostanába az elegánsabb ingek melett a kockás minta a "divat"), v-kivágású pólók, skinny (répagatya) vagy normál méretű farmer letolva( [link] [link] )
aztán sálak/kendők kötelezők :D, szűkített bőrdzseki és/vagy szövetkabát, v-nyakú pulcsi, mellény stb inkább az egyszerűbb, elegánsabb színek az öltözködésbe (fekete, fehér, szürke, kávébarna, beige stb) de nem árt pár mutatósabb darab is: [link] meg pár rikítóbb/feltűnő cucc hogy feldobjuk a "szürkeséget" néha :D
cipő: Nike, Adidas, Creative Recreation, Supra, Converse, minőségi edzőcipők minden mennyiségben, lehetőleg magasszárúak :D
Első vagyok..(:
A deszkást jellemezném mert a többit megtették..xD
Ez a stílus végülis majdnem egyéni...azt hinnétek olyan mint a csöves de nem..hasonlít de nem..azok akik ezt "képviselik" figyelnek a külsejükre..nem hanyagolják el magukat...tornacipő v deszkáscipő...répafarmer sima v mintás póló és kiegészítők...(dobókockák legalább a füledben vagy a nyakadban:Đ)és sál..^^ nem festik agyon magukat van aki nem is festi magát ha igen akkor csak szemceruza és a szemhéjukat is kihúzzák egy vékony csíkkal...
röviden ennyi[:
Nekem ami főleg pasikon nagyon tetszik, az az indie:) Ők azok akik mernek kalapot is felvenni, meg zakót, és az összhatás nagyon stílusos tud lenni. Ja és ott van még ugye a pilótaszemüveg:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!