Kollégisták, jövő hétre megy már valaki vissza vastag kabátban?
Nem vagyok már kollégista, de ma 20 fok van, szóval én nem venném fel. Ha befér a bőröndödbe, sztem inkább abban vidd.
Hacsak nem reggel mész vissza, akkor biztos kelleni fog valamilyen kabát.
Az a lényeg, hogy te jól érezd magad benne, ha neked már most ez kell, akkor vedd fel nyugodtan.
#2 Nekem a 15 fok az még akár póló idő is lehet, nyilván ha mellé eső-szél is jut, akkor nem annyira, de azért még a télikabátot nem kapom elő. De pont ez a lényeg, hogy mindegy mit csinálnak mások, ha neked télikabát kell, akkor az kell.
Én pont a másik véglet vagyok, voltam már februárban 5 fokban is pólóban, mert annyira sütött a nap, hogy melegem volt. De ez csak egyszer fordult elő, akkor is asszem egy jó -15 fokos hét után.
De ettől még aki fázik, az hordhat akár bundát is, már októberben is. Az számít, hogy neked mi a jó, nem az, hogy mások mit csinálnak éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!