Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jövő héten végig gyalog és...

Jövő héten végig gyalog és tömegközlekedéssel kell munkába mennem. Szerintetek mennyire érdemes vastagon öltözni? Többi lent...

Figyelt kérdés

A kocsim szervízben van, ezért kénytelen leszek vonattal járni reggelente. Főleg a vírus óta hanyagolom a tömegközlekedést, és mindig autóval járok, ezért nem szoktam különösebben vastagon felöltözni. Most viszont amilyen téliesen hideg és szeles az időjárás nem akarok megfázni. A páromtól karácsonyra kaptam egy szép vastag télikabátot, de 1-2 alkalmat leszámítva nem nagyon hordtam, most viszont lehet hogy felveszem.

Ilyen: [link]

[link]

Nem tudom hogy a vonaton mennyire fűtenek, (félek hogy nem nagyon) ezért gondoltam hogy egy vastagabb pulcsit veszek alá, meg természetesen télisapka, kesztyű, ugyanis vagy 25 kilométer az út, és 20 perc séta. Szerintetek nem lesz túl sok? :/ Ti már elraktátok a télit?

2021. márc. 21. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:
En mindig tomegkozlekedek. Nem vagyok fazos es a szoknyakat szeretem. Altalaban miniszoknya nylon harisnya max 20 denes. Felulre vekony pulcsi es rovidebb belelt farmerkabat. Nincs hosszu dereku pulcsim sem ugyhogy ilyenben jarok. Nem szoktam fazni.
2021. márc. 21. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Hasonlo felso. [link]
2021. márc. 21. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig gyalog megyek dolgozni, kb 30 perc az út, de én is a Tiedhez hasonló kabátban járok, csak az enyém piros. Öltözz melegen. Decemberben egyszer mentem desiro vonattal 50 km-ert, inkább maradtam kabátban, nem volt nagy meleg.
2021. márc. 21. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Az en kabatom ehez hasonlo. [link]
2021. márc. 21. 21:51
 5/9 A kérdező kommentje:
#1 Hát én ilyen szettben azért tuti még tuti fáznék, de köszi a választ🙂
2021. márc. 21. 22:06
 6/9 A kérdező kommentje:
#3 Akkor nem vagyok egyedül:) Kicsit örülök is, mert legalább lesz alkalmam használni ezt a szép kis kabit, bár nem gondoltam volna hogy épp március második felében kell majd újra elővennem. Egyébként azért remélem a vonaton nem kell majd felhúzott kabátban, bebugyolálva ülnöm...
2021. márc. 21. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
semenxire
2021. márc. 22. 09:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is gyalog járok dolgozni, van egy ilyen [link] világos kabim, azt szoktam felvenni. Te végül a linkelt kabátban mész dolgozni? 😉
2021. márc. 28. 09:32
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Igen abban mentem a héten. Jó meleg kabát, egy vékony pulcsi tökéletesen elég volt alá, szeles időben sem fáztam🙂
2021. márc. 28. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!