Miért akadt ki apám azon, hogy azt tervezem: egész jövő héten, de lehet, hogy még tovább is, rövidnadrágban fogok bejárni az egyetemre?
Párom egyetemen tanít, és rövidnadrágban jár be :D Ja, és nemrég voltam a nőgyógyászomnál nyáron, idősebb, jó nevű orvos, térd fölé érő rövidnadrágban volt :)
Szóval menj nyugodtan rövid gatyóban...szerencsére arra halad a világ hogy ez egyre elfogadottabb, és nem kell megpusztulnia a melegben a férfiaknak. (csak multiknál szokott még szigorú dresscode lenni)
Egyrészt minek kell ilyeneket előre bejelenteni.. Azért nem kezel felnőtt férfiként, mert nem viselkedsz úgy.
Másrészt van az, amit úgy hívnak, "illem".
Bemehetsz a templomba is, a suliba is rövid gatyában, akár félmeztelenül is, de nem illik. Persze ma már sokat lazultak a szabályok, de apád korában ez még hatalmas bunkóságnak számíthatott. Harmadrészt talán ő hallgat vagy néz időjárás jelentést, és tudja, hogy nem lesz az olyan jó neked.
Nem illik. És templomba sem illik, ha nem turista voltál, hanem valamilyen szertartásra mentél.
Egyébként hűvös lesz jövő héten :)
És tényleg fura, hogy ezt előre eltervezed és be is jelented :D Kb. általános iskola 3. osztályos koromtól magam döntöm el, hogy mit húzok fel.
9!
NEM, én pl épp nem jártam egyetemre. De ettől még lehet véleményem, ugye? Szerintem magára valamit is adó ember pl csak sportoláshoz húz melegítőt, nem vesz fel farmert színházba, nem öltözi túl a menyasszonyt ha esküvőre hívják, nem használja nadragkent a leggingset. Rövidnadrágot szabadido ruhazatkent hord, izompolot, pantos topot, haspolot szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!