Lányok, a jövő hétre, hogy reggelente 5-6 fok, nappal meg 16 fok lesz átlagban, még bőr /farmer dzsekiben mentek suliba, vagy már melegebb kabátban? 17/l
Figyelt kérdés
Én mindennap utazok, és oda vissza 40 percet sétálok. Erősen gondolkodom, hogy melegebb parka kabát kellene, nem akarok beteg sem lenni, meg fázós is vagyok2021. szept. 19. 13:17
A kérdező szavazást indított:
Bőrdzseki egy pulcsival elég
Még pulcsi mellett is kell az átmeneti kabát.
Én vagyok a fagyosszent, lehet hogy télikabátban megyek suliba. ☃️😄
14 szavazat
1/6 anonim válasza:
Őszintén én csak egy pulcsit szoktam felvenni, és jövő héten sem lesz másképp. Negyed óra buszozás, utána negyed óra séta, viszont abban átmelegedek, szóval fázni nem hinném, hogy fogok.
2/6 anonim válasza:
Egy pulcsi elég nekem. Mostanság még pulcsit sem hordok, rövid ujjúban járkálok, szóval le is hűl, pulcsi még simán elég nekem.
4/6 anonim válasza:
Én ilyen időben pulcsit vagy hosszúujjas felsőt és egy vékony kabátot fogok felvenni. Reggel korán megyek, bár nem séta, hanem kocsi + tömegközlekedés, de azért amíg várok a vonatra sem szeretnék fázni. Napközben meg max leveszem a kabátot, de 17 fokban szerintem magamon fogom hagyni, az azért már elég hűvös.
5/6 anonim válasza:
Nem vagyok fázós, én még pulcsit sem veszek, nemhogy kabátot. Póló + rövidnadrág vagy szoknya. Esetleg ha annyira hideg lenne reggel, akkor max. egy pulcsi felülre.
6/6 anonim válasza:
Ha azt érzed hogy fázol, akkor öltözz fel nyugodtan. Van olyan akinél ez hónap függő, tehát ha szeptember végén van 7-8 fok akkor egy vékonyka átmenetiben jár, ha meg november végén akkor télikabátban. Az időjáráshoz kell öltözni, nem a hónaphoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!