Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, a jövő hétre, hogy...

Lányok, a jövő hétre, hogy reggelente 5-6 fok, nappal meg 16 fok lesz átlagban, még bőr /farmer dzsekiben mentek suliba, vagy már melegebb kabátban? 17/l

Figyelt kérdés
Én mindennap utazok, és oda vissza 40 percet sétálok. Erősen gondolkodom, hogy melegebb parka kabát kellene, nem akarok beteg sem lenni, meg fázós is vagyok

2021. szept. 19. 13:17
A kérdező szavazást indított:
Bőrdzseki egy pulcsival elég
Még pulcsi mellett is kell az átmeneti kabát.
Én vagyok a fagyosszent, lehet hogy télikabátban megyek suliba. ☃️😄
14 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén én csak egy pulcsit szoktam felvenni, és jövő héten sem lesz másképp. Negyed óra buszozás, utána negyed óra séta, viszont abban átmelegedek, szóval fázni nem hinném, hogy fogok.
2021. szept. 19. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Egy pulcsi elég nekem. Mostanság még pulcsit sem hordok, rövid ujjúban járkálok, szóval le is hűl, pulcsi még simán elég nekem.
2021. szept. 19. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
*szóval ha le is hűl
2021. szept. 19. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen időben pulcsit vagy hosszúujjas felsőt és egy vékony kabátot fogok felvenni. Reggel korán megyek, bár nem séta, hanem kocsi + tömegközlekedés, de azért amíg várok a vonatra sem szeretnék fázni. Napközben meg max leveszem a kabátot, de 17 fokban szerintem magamon fogom hagyni, az azért már elég hűvös.
2021. szept. 19. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagyok fázós, én még pulcsit sem veszek, nemhogy kabátot. Póló + rövidnadrág vagy szoknya. Esetleg ha annyira hideg lenne reggel, akkor max. egy pulcsi felülre.
2021. szept. 20. 00:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha azt érzed hogy fázol, akkor öltözz fel nyugodtan. Van olyan akinél ez hónap függő, tehát ha szeptember végén van 7-8 fok akkor egy vékonyka átmenetiben jár, ha meg november végén akkor télikabátban. Az időjáráshoz kell öltözni, nem a hónaphoz.
2021. szept. 26. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!