Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan tudnám ezeket a ruhadar...

Honnan tudnám ezeket a ruhadarabokat beszerezni?

Figyelt kérdés

Először is egy bőrből készült fűzős bokáig érő bakancsot keresek, ami lehetőleg nem olyan nagy "bumszli" hanem minél inkább "lábhoz simuló".

Aztán egy ehhez illő farmert. Én ilyen gumis aljú, szárban kicsit bővebb, nem teljesen skinny darabra gondoltam.

És egy bőrdzsekire gondoltam még ezekhez.

Szerintetek milyen felső lenne még jó ehhez a szetthez?

Sajnos nem tudom mi ennek a stílusnak a neve, de remélem tudjátok mire gondolok 😅 Kicsit talán amolyan katonásnak mondható, de nem terepmintás cuccokat szeretnék.

Szerintetek ez így jól nézne ki, mit gondoltok róla?

Előre is köszönöm!

2021. szept. 12. 11:58
 1/7 A kérdező kommentje:

[link]

Valami ilyesmi bakancsra gondolok, esetleg egy kicsit rövidebb szárral.

Ja és lány vagyok.

2021. szept. 12. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Military style-nek hívják.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Gondolom az ilyesmikre gondolsz:

[link]

[link]

[link]

Nekem nem eza stílusom de szerintem az öltözködés egy önkifejezési eszköz és mindenkinek más az ízlése és a véleménye tehát mást szeretne kifejezni.

Ha neked ez tetszik és úgy érzed megtaláltad önmagad akkor viseld bátran bitos jól fognak állni.

2021. szept. 12. 12:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!!

Esetleg még abban tudnál segíteni, hogy kalapot hol tudok jó áron venni? Talàltam párat, de mindegyiknek olyan (számomra) fura anyaga volt, mintha nemezelték volna, vagy nem is tudom.

[link]

Ilyesmi fazonút keresek, csak nem gyapjúból s a gyöngysor nem kell rá bár ez már mellékes.

2021. szept. 12. 14:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Jaa, és tudom sok a kérdés, de valami ezekhez illő táskát tudnál ajánlani?😅

Egy ötletem van, de szintén nem tudom, hol találok olyat, de azt hiszem málha a neve.

2021. szept. 12. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szerintem ezt a z övet le lehet szedni róla.Az anyaga cellulózrost így olyasmi anyaga van mint ha lenn vászon lenne.

[link]

A táskát nem tudom hogy ,milyenre gondoltál de találtam párat ami lehet jó.

[link]

[link]

[link]

[link]

Legyen szép napod és egyébként nem kérdezel annyira sokat meg hát ezért van ez az oldal:)

2021. szept. 12. 14:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget!
2021. szept. 12. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
officeshoes, footshop
2021. szept. 13. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!