A fekete farmer ruhámat iberia ruhafestékkel befesthetem?
Figyelt kérdés
90 fokot írnak az útmutatóban, de nem fog összemenni az anyaga? Félek, hogy kuka lesz az egész ruha mert összemegy egy méretet.2021. szept. 14. 21:03
1/5 anonim válasza:
Szia! Ugyan ebben a cipőben járok. Megpróbáltad, összement az anyag?
2/5 A kérdező kommentje:
Szia :) én befestettem szerintem nem volt 90 fokos a víz lábasban csináltam mosógépben nem mertem :D nagyon szép lett nem ment össze az anyag de 5-6 mosás után majdnem ugyanolyan kopott mint a festés előtt pedig még ilyen feketítő kendőt is teszek a mosáshoz.....na mindegy amire nagyon vigyázz és nem értem miért nem hívják fel rá sehol a figyelmet....én annyira buta voltam, hogy azt a fekete vizet a lábasból beleöntöttem a kádba......az egész fekete lett....napokra...és rettegtem, hogy nem fog lekopni pedig még hipóban is ázott :( horror volt! Gondolom ha a wc be öntöm azt ugyan így megfogta volna.....nem tudom erre mi a megoldás....talán a mosogató? na mindegy sok sikert :)
2022. máj. 4. 07:09
3/5 anonim válasza:
Ha rendesen takarítva lenne a kád akkor nem tudna megtelepedni a vízkövön a ruhafesték, azaz nem maradna a ruhafestékes a kád.
Egyébként meg azzal a ruhafesték vízzel máskor is tudsz dolgozni egy üres ásványvizes, kólás, ... palackba beletöltöd ha kihűlt a ruhafestékestvíz és legközelebb a víz helyett azt adagolod a festékhez.
nem kell hozzá túl sok ész, hogy újra legyen hasznosítva, de hát látom nem megy ez mindenkinek kapásból.
4/5 anonim válasza:
de akár kidobhatod a palackba töltött ruhafestékes vizet, ha lusta vagy takarítani avagy nem tudsz takarítani rendesen.
ÉSZ!
5/5 anonim válasza:
De jó hogy feltetted ezt a kérdést, én is most szeretném a farmeromat befesteni, viszont 5-6 mosás után kikopott?.. az nem jó. 1 tasak elég volt a farmerhez? Már ha még itt vagy 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!