Aboutyoun hogyan működik a rendelés, visszaküldés?
Regisztrálni kell.
Én úgy emlékszem lehet utánvéttel fizetni, de én mindig kártyás fizetést választottam. A futárnál ez opcionális, gls szállít általában, van akinél van terminál, van akinél nincs, ezt előre kérdezd meg, amikor jelzik hogy megy a futár.
Visszaküldés esetén jelzel az ügyfélszolgálaton az about you nál h szeretnéd visszakuldeni a terméket, ők rendelnek neked egy futárt aki elmegy hozzád, felveszi a csomagot.
Visszafizetés készpénz esetén, meg kell adnod a bankkártya számát amire szeretnéd a pénzt visszakapni és 14 napon belül utalják.
Egyébként ajánlom az oldalt, nincs vele semmi gond, nekem sose volt problémám, olyan történt hogy rossz terméket küldtek, mármint tök mást (értsd: póló helyett nadrágot), de nagyon segítőkészek, hamar válaszolnak, telefont egyből felveszik stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!