Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » De minek hordanak a nők ilyent?

De minek hordanak a nők ilyent?

Figyelt kérdés

Legtöbbször fiatal lányoknál látom mostanában ezt.

Szóval az olyan nadrágok amik a köldöküket is eltakarja, és felvan úgy húzva "nyakik", hogy bele vág teljesen a punciba és látszik az egész teve pata.

Szerintem kifejezetten szarul néz ki, és egy csomó lánynak rosszul áll, elveszi az alakját. Mi értelme van az ilyen ruhának?

Mármint funkciónálisan.

2021. szept. 17. 13:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

20-as

Ezek rondák, brazil zsírseggűek.

2021. szept. 18. 10:40
 22/28 anonim ***** válasza:
72%
Kényelmes, nincs ki benne a derekad, tehát hidegebb időben nem fázol fel benne. Sokan hordják mert előnyös, hiszen a hason lévő pluszt kissé eltakarja, jó alakot ad. Praktikus is, mert nem csúszik le úgy mint az alacsonyabb derekú társai, amiket több esetben percenként huzigálni kell felfelé, hogy normálisan nézzenek ki (legalábbis én így tapasztaltam)
2021. szept. 18. 18:20
 23/28 anonim ***** válasza:
76%
A magas derekú nadrágtól karcsúbbnak és magasabbnak tűnik a lány, ami igencsak előnyös, hogyha van pár kiló felesleg rajta vagy alacsonynak, rövid lábúnak született. Amióta magas derekú nadrágot hordok, azóta mindig dicsérik, hogy milyen jó alakom van! Pedig előtte is pont ugyanilyen alakom volt, csak más nadrágot hordtam és abban nem látszott.
2021. szept. 19. 12:43
 24/28 anonim ***** válasza:
95%

21

Nekem kb 5 év edzés után ilyen a seggem és elég sokan csodálják, mert kitűnik az átlag lapos női fenék között.

Valamiért nem sok nőt látok hasonló seggel mászkálni, pedig ha zsírsegg, akkor elvileg könnyebben kellene összehozni egy ilyen alakot.

Ki érti ezt 😉

2021. szept. 19. 13:41
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

24-es

Amorf. Nyilván kitűnik, mert kevés olyan szerencsére.

2021. szept. 19. 15:27
 26/28 anonim ***** válasza:
94%

25

Ne irigykedj, kicsim. Nadrágokról volt szó, de itt is csak annyira futja, hogy mások alakját kritizáld. Tipikus teleszart búvárruha mentalitás. Egy jól összerakott nő nem húzza le a többi nőt.

A magadfajta undorító senkik miatt félénkebb sok nő más nők társaságában, mint a férfiakéban. Szállj egy kicsit magadba, hogy hogyan lett annyira szar életed, hogy természetes vagy szép testek és ruhák ilyen indulatokat tudnak belőled kiváltani, mert elég degeneráltnak tűnsz.

2021. szept. 19. 15:33
 27/28 anonim ***** válasza:
5%

26-os

Kicsim. Nem vagyok nő.

2021. szept. 19. 19:06
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

Ejjj! Mi folyik itt.

A kérdező és a 27-es mekkora hibát követett el!

Nem tudják, hogy az eszetlen pitcsák logikátlan öltözködésébe nem szabad beleszólni, viszont ellenben nekik mindent lehet felvenni, és a férfiak ruházkodását becsmérelni.

Amúgy hogy a témához hozzászóljak, valóban hányingerek ezek a hosszú derekú szarok, legszívesebben megfognám két oldalt és a fülükig tépném a marháknak.

2021. szept. 21. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!