Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » De minek hordanak a nők ilyent?

De minek hordanak a nők ilyent?

Figyelt kérdés

Legtöbbször fiatal lányoknál látom mostanában ezt.

Szóval az olyan nadrágok amik a köldöküket is eltakarja, és felvan úgy húzva "nyakik", hogy bele vág teljesen a punciba és látszik az egész teve pata.

Szerintem kifejezetten szarul néz ki, és egy csomó lánynak rosszul áll, elveszi az alakját. Mi értelme van az ilyen ruhának?

Mármint funkciónálisan.

2021. szept. 17. 13:31
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%
Ennek a kerdésnek se sok értelme van. Ha nem tetszik, ne hord/ne nézd. Mindenkinek más az ízlése. Nekik meg lehet rajtad nem tetszik valami mégse hőbörögnek a gyakorin.
2021. szept. 17. 13:35
 2/28 anonim ***** válasza:
15%
Most fiatal lányok vagy nők, te igen hülye?
2021. szept. 17. 13:37
 3/28 anonim ***** válasza:
17%
Elég béna vagy hogy ezt kérdezed. Előtted ugyanilyen kérdések voltak. Magas derekú ruhák igenis léteznek. Fiúba is vannak csak nem sok fiú szereti a lányok hagy hordják már. A kövér alkaton okés nem szép a ruha de vékonyabb és molett testen is elmegy legalábbis eltakarja az idomokat.
2021. szept. 17. 13:37
 4/28 A kérdező kommentje:
De szép lányokon is látom, éppen ezért nem látom értelmét.
2021. szept. 17. 13:39
 5/28 anonim ***** válasza:
91%

Keskenyebbé teszi a derekam, nem rondít bele a fenekem felső ívébe, nem vág be csípő környékén és nem lóg ki belőle a bugyim

Nekem csak ilyen nadrágjaim vannak, még a melegítőt is derékig húzom. Egyszerűen így kényelmes. Tini koromban még divat volt a csípőgatya, mindenféle derékvédőt kellett hozzá hordani, hogy ne fázzon a derekam és ne lógjon ki a fél hátam belőle. Nagyon kellemetlen volt, én örülök, hogy most ez a fazon a megszokott.

2021. szept. 17. 13:50
 6/28 A kérdező kommentje:
5 na végre valaki csak elmagyarázza :d köszi!
2021. szept. 17. 13:52
 7/28 anonim válasza:
8%

Nőkről kérdezni itt tabu. Első pár válasz az itt tanyázó dömpergiziktől fix, hogy anyázás lesz.

Vagy én nem tudom kiktől, de nagyon elgurult egynémely gyógyszere.

2021. szept. 17. 14:09
 8/28 anonim ***** válasza:
86%

Nincsen annál rosszabb, amikor leülök és kint van a fél seggem a nadrágból. A magas derekú nadrág kényelmes és jobban is néz ki.

A tevepata az méret probléma. Egy normális magas derekú nadrágnak, ami jó méretre és fazonra, nem szabad bevágni.

2021. szept. 17. 14:32
 9/28 anonim ***** válasza:
10%

Ha kerek és izmos a feneked, nincs az a nadrág, ami nem csinál tevepatát.

Kivéve, ha 2 számmal.nagyobbat veszel, de akkor meg úgy áll, mint tehénen a gatya.

2021. szept. 17. 14:51
 10/28 anonim ***** válasza:
5%

5-ös

Az a baj, hogy nektek nyáron is fázik a derekatok 35 fokban... szóval ez nem jó duma. A bokátok meg télen sem. Női logika.

Valójában eszméletlen idétlenül néz ki, a gatyát ugyanis nem a hasra, hanem a lábra kell húzni, attól nadrág. A rövidnadrágotokból már úgyszólván semmi nincs a lábon, a magas derekú bikini meg egyenesen, mint egy pelenka. Mikor leültök az ilyenekben a hátatok közepén eláll 10 centit, lent meg lábszárközépig szünet, szerinted ennek így kell kinéznie? A gömbölyű fenékből csinál egy 30 centi széles, de 60 centi magas lapos téglalapot, hú de szexi. Felül meg így már csak annyi hely marad, hogy egy 5 éves óvodás nagyobb felsőket hord, aránytalan.

2021. szept. 17. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!