Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » De minek hordanak a nők ilyent?

De minek hordanak a nők ilyent?

Figyelt kérdés

Legtöbbször fiatal lányoknál látom mostanában ezt.

Szóval az olyan nadrágok amik a köldöküket is eltakarja, és felvan úgy húzva "nyakik", hogy bele vág teljesen a punciba és látszik az egész teve pata.

Szerintem kifejezetten szarul néz ki, és egy csomó lánynak rosszul áll, elveszi az alakját. Mi értelme van az ilyen ruhának?

Mármint funkciónálisan.

2021. szept. 17. 13:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%

"Az a baj, hogy nektek nyáron is fázik a derekatok 35 fokban"

Mert szedjük a szőrünket miattatok, pedofil szarok.

2021. szept. 17. 20:06
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Mi vaaan? Ez minden, amivel magyarázni próbálod a logikátlan elszólásod?
2021. szept. 17. 20:10
 13/28 anonim ***** válasza:
92%

Mikor érti meg a sok tökfej, hogy mert ez a divat? Tudom, jólesik lenézni a nőket, de na.

Ez a divat. Ami azt jelenti, hogy szinte az összes boltban ilyeneket árulnak. Ha most keresnék egy fekete, trapéz szárú zsebes farmert, szarban lennék. Pedig gyerekkoromban azt hordtam, és minden boltban trapéz gatyák voltak, és az akkori nyanyák azon sopánkodtak, hogy "jaj, hát rálépsz a nadrág szárára, elesel". Nem estünk el.

Kicsit unalmas így felnőttként is látni, hogy a fiatalokat, a lányokat valaki mindig baszogatja.

Lehetetlen ötlet, tudom, de mi lenne, ha nem lesnéd mások punciját?

2021. szept. 17. 20:16
 14/28 anonim ***** válasza:
1%

Akkor írja azt, hogy ez a divat, követem a többi birkát, mert nincs önálló gondolatom e téren.

De amikor itt megmagyarázzák wazze, hogy milyen jól melegít és elfelejtik, hogy ez a téli duma, nem a nyári, meg hogy jó segget csinál, mikor tök laposat, hát ne nézzük már hülyének a másikat. Aztán, amikor meg más lesz a divat, akkor arra is ugyanúgy megmagyarázza az ellentettjét, hogy milyen jó, mert nem melegíti a hasat és végre nem lapos, hanem gömbölyű segget csinál, ő mindig is azt szerette.

2021. szept. 17. 20:23
 15/28 anonim ***** válasza:
90%

11

És? Azért ugye meg szabad venni a saját fizetésünkből a saját testünkre a megfelelő ruhát?

Ha nem tetszik, keress olyat, akin nincs. Én sem bsztatlak titeket azért, mert nem tudtok nyakkendőt kötni 😘

2021. szept. 17. 20:56
 16/28 anonim ***** válasza:
91%

Hát miről beszélsz te ember?

Milyen lapos segg? Itt közlöm veled, hogy az a nadrág egyszerűen nem jó méret. Egy normális tisztességes magas derekú nadrág nem lapitja a feneket. Sőt, derékban teljesen szoros, utána kicsit bővebb, tehát nagyobbnak tűnik benne az ember feneke.

De nyugodtan toljad tovább a kis hisztériádat. Senkit nem érdekel, hogy ki tudod-e verni este a seggekre amiket napközben láttál.

2021. szept. 17. 21:22
 17/28 anonim ***** válasza:
88%

Van egy tuti tippem: nem tűnik laposnak a segged, ha nem vagy egy lusta dög és edzel rá 😘

Nem kell irigykedni.

Én nem divatból hordom, hanem mert tetszik rajtam. Télen védi a derekam, nyáron meg csak szimplán komfortosan érzem magam benne, hogy nincs kőműves dekoltázsom és hogy nem látszik ki a tangám pántja, ha leülök. Ha jó méret, nem kell húzgálnom felfelé, mert nem csúszik le, mivel a dereka megtartja. A cipőm szélesebb benne a derekam karcsúsítja, lévén a legvékonyabb ponton húzza össze. A szoknyákból is a derekasat szeretem, nem a csípőszoknyát. A ruhákból is azok tetszenek, amik kiemelik a derekam és kihangsúlyozzák a kontrasztot a lapos hasam és a kerek fenekem között.

Mert számomra ez nőies és én ettől jól érzem magam.

És ezen a ponton leszarom, hogy más szerint milyenek ezek az érvek és hogy neki tetszem-e.

A férfiak felének minimum tetszik a látvány. A másik felét meghagyjuk nektek, nem vagyunk mi olyan irigyek. 😘

2021. szept. 17. 21:40
 18/28 anonim ***** válasza:
2%

Gyönyörűek, tényleg...:

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. szept. 17. 22:38
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Na, itt sem az izmos, kerek popsijú csajok szavaznak.

Jól le lettem pontozva...

2021. szept. 17. 23:26
 20/28 anonim ***** válasza:
74%

Én inkább valami hasonlót látok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha te nem, köpködés helyett húzz a picsàba és dolgozz meg a jó testért, illetve válassz a méretednek megfelelőt, ne itt féltékenykedj. 😂

2021. szept. 18. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!