Melyik stílus a jobb?
Figyelt kérdés
Nem nagyon hasonlítanak viszont nagyon tetszik mindkét stílus, az egyik ilyen soft, girly stílus, ilyesmi:
a másik inkább ilyen vintage, nagyon cool ruhák, itt is van egy oldal hasonló stílussal:
Az elsővel valószínűleg kicsit jobban kitűnnék(?), viszont a második is nagyon tetszik, érveket, véleményeket szívesen várok:)
2021. szept. 8. 21:08
1/5 anonim válasza:
A második szerényebb egyszerűbb. Az első tipikus a mai fiatalok körében
2/5 anonim válasza:
Az első nem nagyon tetszik, kicsit tömeg... Nálunk mindenki így rohangál a suliban. A második szerintem jobb.
3/5 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy ezek a stílusok most kezdenek elterjedni Magyarországon, így nemsokára mindkettő elég tömeg lesz, ha már nem most az. Viszont szerintem ne ez határozza meg, hogy mit viselj. Azt hordd ami neked tetszik és jól érzed magad benne, ne az, hogy melyikben "tűnnél jobbnak". Meg nincs megszabva, hogy egy ember egy féle stílusba illő ruhákat hordhat csak, ha úgy van kedved keverd őket. Hordj egyik nap vintage stílusút, másnap pedig más stílusút.
4/5 anonim válasza:
Második egy fokkal jobb... Habár én a bájosabb, nőiesebb 50es évek beli vintage híve vagyok. Azt képviselem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!