Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 21 éves fiúhoz milyen stílus...

21 éves fiúhoz milyen stílus illik?

Figyelt kérdés

Főleg olyan lányok és fiúk válasza érdekelne akik kicsit jobban szeretik a divatot és velem nagyjából azonos korúak. Jelenleg full snasszon öltözök, mert nincs önbizalmam felvenni különlegesebb, vagy divatosabb ruhákat. A jelenlegi ruhatáram fekete és szürke pólókból és fekete vagy kék farmerekből áll. A legtöbb pólómon még minta sincs. Több stílus is tetszik (csak ezeket félek hordani), kommentekben linkelek majd párat. Ezekről is jöhetne vélemény.

Amit a kinézetemről érdemes tudni: magas és vékony testalkatom van, szőke hajam és sok ember szerint az arcom is jól néz ki. A lábaim vékonyak és a vádlim is, amit azért hangsúlyoznék ki külön, mert sok ember szerint mondjuk egy szűk farmer nem néz ki jól vékony vádlival. Viszont én meg bő farmert biztos nem veszek fel, abban tényleg hülyén nézek ki:D

Szóval előre is köszönöm, ha valakinek vannak ötletei és tanácsai. :)

2021. aug. 25. 14:12
 1/6 A kérdező kommentje:
2021. aug. 25. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Ebben a korban kb. bármi jó lehet, kísérletezz nyugodtan, majd megtalálod a hozzád illő stílust.

Sztem amúgy pont jól állna neked a szűk farmer, főleg ha inget vennél fel hozzá. Magas, vékony srácokon a legjobb ez a kombó.

25/F

2021. aug. 25. 18:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!:))
2021. aug. 25. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
A linkeltek közül hozzám a harmadik áll a legközelebb. De ahogy írták is, próbálkozni kell, aztán előbb-utóbb úgyis beletrafálsz :D
2021. aug. 26. 06:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem is a harmadik tetszik most legjobban :D
2021. aug. 26. 12:24
 6/6 A kérdező kommentje:
de ennek a nadrágnak mi a pontos neve és hol lehet ilyesmit kapni?
2021. aug. 26. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!