Körte testalkathoz milyen ruhaszettek (outfits) illenek?
Ha rákeresek a testtípusra akkor kb. a 30-as 40-es éveiben járó nőknek való vagy 2000-es évekbeli ruhákat hoz fel példának, én pedig fiatal vagyok (lány) szóval valamivel divatosabb ruhák tetszenek. Vannak ezek a kategorizált szettek pl "skater girl", "softgirl", "e-girl" stb. nevű öltözködési stílusok, az lenne a kérdésem, hogy körte alkatnak melyik stílus tipikus ruhái állnak előnyösebben? Pinterestet szoktam nézegetni, de ott a legtöbb ilyen stílusnál vékony, téglalap vagy homokóra alakú lányok hordják ezeket a ruhákat, nekik állnak jól. (Én se vagyok elhízott, csak más a testalkatom).
Először szeretnék kipróbálni egy vagy több ilyen jellegzetes stílust, hogy utána ki tudjam alakítani a sajátom. A válaszokat előre is köszönöm szépen!
Köszi a választ!
Nem igazán találtam fiatalosabbakat, meg ahogy észrevettem a legtöbb helyen azt mutatták, hogy a felső test legyen jobban kiemelve, több ékszer/kabát/csipke/minta legyen azon a területen, csak az a problémám, hogy nem szeretem az ilyen kiegészítőket, inkább visszafogottan öltözködöm. De nem baj, majd keresgélek tovább:)
Azoknak akik privátban kérdezték: 16 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!