Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Körte testalkathoz milyen...

Körte testalkathoz milyen ruhaszettek (outfits) illenek?

Figyelt kérdés

Ha rákeresek a testtípusra akkor kb. a 30-as 40-es éveiben járó nőknek való vagy 2000-es évekbeli ruhákat hoz fel példának, én pedig fiatal vagyok (lány) szóval valamivel divatosabb ruhák tetszenek. Vannak ezek a kategorizált szettek pl "skater girl", "softgirl", "e-girl" stb. nevű öltözködési stílusok, az lenne a kérdésem, hogy körte alkatnak melyik stílus tipikus ruhái állnak előnyösebben? Pinterestet szoktam nézegetni, de ott a legtöbb ilyen stílusnál vékony, téglalap vagy homokóra alakú lányok hordják ezeket a ruhákat, nekik állnak jól. (Én se vagyok elhízott, csak más a testalkatom).

Először szeretnék kipróbálni egy vagy több ilyen jellegzetes stílust, hogy utána ki tudjam alakítani a sajátom. A válaszokat előre is köszönöm szépen!

2021. aug. 24. 02:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, hogy melyik stílus illik hozzá, hiszen nem attól fog előnyösen állni, hogy pl. pasztell színbe öltözöl. A ruha fazonja a lényeg, a stílus meg lehet bármi, ami neked tetszik. Hangsúlyozd a derekadat és ne a csípődet, talán ez a fő "szabály" a körte alkathoz. Ha konkrétabb outfit ötletekre vágysz, nézelődhetsz pinteresten is, csak írj be valami olyasmit, hogy outfits for pearl shape vagy pearl shape body outfit. Biztos lesznek fiatalosabbak is, de nem is az a lényeg amúgy, hogy pont olyat hordj te is, csak lásd, hogy kb. mit ajánlanak. Utána már személyre tudod szabni, hogy hasonló fazonú legyen, csak a te ízlésedet tükrözze.
2021. aug. 24. 10:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Nem igazán találtam fiatalosabbakat, meg ahogy észrevettem a legtöbb helyen azt mutatták, hogy a felső test legyen jobban kiemelve, több ékszer/kabát/csipke/minta legyen azon a területen, csak az a problémám, hogy nem szeretem az ilyen kiegészítőket, inkább visszafogottan öltözködöm. De nem baj, majd keresgélek tovább:)

Azoknak akik privátban kérdezték: 16 éves vagyok.

2021. aug. 24. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyberuha.
2021. aug. 24. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menny el barátokkal, családdal egy bolta próbálj fel sok stílusú ruhát, és majd megmondják melyik áll legjobban.
2021. aug. 29. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!