Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen testalkattal városba...

Ilyen testalkattal városba felvehetek ilyen sportos öltözéket csak úgy utcára?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jún. 4. 16:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%

Persze, miért ne?

Olyan hordj, ami kényelmes.

2021. jún. 4. 17:10
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Biciklis öltözékben biciklizni megyünk, bár lehet a városon keresztül visz a biciklis út, a lényeg az, hogy a kerékpáron ülünk és sportolunk. De ilyen öltözékben gyalogosan sehova nem megyünk. Mint ahogy úszónadrágban nem megyünk bevásárolni, és focimezben sem megyünk színházba.
2021. jún. 4. 17:43
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Ha város alatt Budapestet érted, akkor nyugodtan, itt a kutya se nézi, mi van rajtad.
2021. jún. 4. 18:27
 4/14 anonim ***** válasza:
32%

Ha bejön akkor...

2-es, sokan rövidnadrágba bicikliznek, akkor szólj annak aki utcán rövidnadrágba jár, hogy az nem utcai holmi.

De szólhatnál a sportcipő és tornacipőt utcán hordókra, hogy az nem utcára való.

A leggingset és melegítő nadrágot hordókra is szólj!

Szólj a toppot hordókra is, hogy nem gogo táncosok!

Szólj a bakancs és gumicsizmát hordóknak, hogy nem a katonai kiképzőállomáson vannak!

2021. jún. 4. 18:45
 5/14 anonim ***** válasza:
44%

Ez már naggggyon sokszor volt. Ronda vagy benne, mint vmi kis utolsó műbúza. És ezzel nem szándékom megsérteni a melegeket, ők általában teljesen normálisan öltöznek.

Biciklizni jó, de nem azért mert jól néz ki, hanem mert ez praktikus. Miért akarod hordani? Ha csajozni akarsz, számolj vele hogy lehánynak.

19/L

2021. jún. 4. 21:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat olvastam hogy rövid nadrágot sem szabad hordani fiúnak inkább feladom.
2021. jún. 4. 21:51
 7/14 anonim ***** válasza:
66%

F🤭sza gatya 😃

Pesten amúgy tényleg... tegnap a nő ott szart mellettem az utcán. Itt tökmindegy mit csinálsz, hogy nézel ki, mindig van lejjebb...

Normál esetben amúgy érdemes lenne erre felhúzni valamit, egy rövidgatyát, mert visszataszító, hogy így a pöcs kidomborodik. De amíg bicajozol, addig okés így. Csak ha bemész egy boltba, plázába, vagy parkban. Azért magadnak legyél legalább igényes...

2021. jún. 4. 22:07
 8/14 anonim válasza:
46%

Kicsit fura nekem ez a feszülős nejlonos gatya, de hidd el több embert látok így a belvásosban mint azt te gondolnád.

Ha kényelmes és ebben érzed jól magad, akkor szerintem semmi gond nincs vele.

A többieket (főleg itt) meg szard le!

2021. jún. 6. 20:33
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
Ráfeszül a combodra és kirajzolja a szerszámod formáját (és nagyságát), bammeg! Miért akarod a járókelők képébe tolni a combjaid formáját és a szerszámodat, a csomagodat?
2021. jún. 6. 22:47
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
#9 miért zavar, hogy passzos és kiadja a lába alakját? Rövidnadrágot se hordjon egy pasi, mert látszik a lába? Akinek meg a formanadrágok jönnek be, az nem érzi jól magát trapéz nadrágba. Én is a full passzos nacikat szeretem hordani.
2021. jún. 7. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!