Ilyen testalkattal városba felvehetek ilyen sportos öltözéket csak úgy utcára?
Persze, miért ne?
Olyan hordj, ami kényelmes.
Ha bejön akkor...
2-es, sokan rövidnadrágba bicikliznek, akkor szólj annak aki utcán rövidnadrágba jár, hogy az nem utcai holmi.
De szólhatnál a sportcipő és tornacipőt utcán hordókra, hogy az nem utcára való.
A leggingset és melegítő nadrágot hordókra is szólj!
Szólj a toppot hordókra is, hogy nem gogo táncosok!
Szólj a bakancs és gumicsizmát hordóknak, hogy nem a katonai kiképzőállomáson vannak!
Ez már naggggyon sokszor volt. Ronda vagy benne, mint vmi kis utolsó műbúza. És ezzel nem szándékom megsérteni a melegeket, ők általában teljesen normálisan öltöznek.
Biciklizni jó, de nem azért mert jól néz ki, hanem mert ez praktikus. Miért akarod hordani? Ha csajozni akarsz, számolj vele hogy lehánynak.
19/L
F🤭sza gatya 😃
Pesten amúgy tényleg... tegnap a nő ott szart mellettem az utcán. Itt tökmindegy mit csinálsz, hogy nézel ki, mindig van lejjebb...
Normál esetben amúgy érdemes lenne erre felhúzni valamit, egy rövidgatyát, mert visszataszító, hogy így a pöcs kidomborodik. De amíg bicajozol, addig okés így. Csak ha bemész egy boltba, plázába, vagy parkban. Azért magadnak legyél legalább igényes...
Kicsit fura nekem ez a feszülős nejlonos gatya, de hidd el több embert látok így a belvásosban mint azt te gondolnád.
Ha kényelmes és ebben érzed jól magad, akkor szerintem semmi gond nincs vele.
A többieket (főleg itt) meg szard le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!