Rövid hajhoz milyen öltözködési stílus passzol?
Sziasztok! 16 éves lány vagyok, fiúsan rövid hajjal. Már évek óta minden hajvágásról egyre rövidebb hajjal jövök haza, de a legújabb kiverte a biztosítékot a szüleimnél. Ez a videó alapján lett vágva: [link]
Édesanyám előadta nekem, hogy ehhez a hajhoz kell egy stílus, ami egyáltalán nem olyan mint az enyém, szóval vagy a haj, vagy az öltözködésem nem illik akkor hozzám. Eddig ilyen "franciás" stílusban öltözködtem, ill. szeretem a szoknyákat. [link]
Érdekelne, hogy szerintetek ilyen hajhoz milyen ruhák passzolnak? Nem feltétlen azért, mert akkor rögtön úgy kezdenék öltözködni, csak igyekszem keresni, hogy mi az ami hozzám illik.
Szerintem bármit hordhatsz. A mostani stílusodhoz is jó.
Nekem is ilyesmi a hajam. Néha goth jellegű cuccokban vagyok, néha lányos cuki ruhákban, van amikor sportosan, fiúsan stb
Bármit hordhatsz hozzá, ami neked tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!