Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rövid hajhoz milyen öltözködés...

Rövid hajhoz milyen öltözködési stílus passzol?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16 éves lány vagyok, fiúsan rövid hajjal. Már évek óta minden hajvágásról egyre rövidebb hajjal jövök haza, de a legújabb kiverte a biztosítékot a szüleimnél. Ez a videó alapján lett vágva: [link]

Édesanyám előadta nekem, hogy ehhez a hajhoz kell egy stílus, ami egyáltalán nem olyan mint az enyém, szóval vagy a haj, vagy az öltözködésem nem illik akkor hozzám. Eddig ilyen "franciás" stílusban öltözködtem, ill. szeretem a szoknyákat. [link]

[link]

[link]

[link]

Érdekelne, hogy szerintetek ilyen hajhoz milyen ruhák passzolnak? Nem feltétlen azért, mert akkor rögtön úgy kezdenék öltözködni, csak igyekszem keresni, hogy mi az ami hozzám illik.

2021. aug. 24. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Anyád f*szságokat beszél. Attól hogy más a hajad meg nem kell stílust váltanod. Sőt ez a haj megy ahhoz a francia stílushoz amit eddig hordtál
2021. aug. 24. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bármit hordhatsz. A mostani stílusodhoz is jó.

Nekem is ilyesmi a hajam. Néha goth jellegű cuccokban vagyok, néha lányos cuki ruhákban, van amikor sportosan, fiúsan stb

Bármit hordhatsz hozzá, ami neked tetszik.

2021. aug. 24. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten tetszik a hajad ehhez a stílushoz. Anyádnak amúgy sincs beleszólása, ez vagy te, így érzed jól magad istenem :D egyéniség vagy, maradj is az.
2021. aug. 24. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass rá! Elég nagy vagy ahhoz, hogy magad döntsd el. A rövid haj nem jelenti azt, hogy fiúsan kellene öltözködnöd. Amúgy viszont tetszik a stílusod, és kiegészíti ezt a frizurát (szerintem passzol hozzá).
2021. aug. 24. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon jól mehet ez az öltözködési stílus a frizurádhoz, legalábbis általánosságban úgy gondolom. Ha megosztasz magadról is képet, akár itt, akár privátban, akkor konkrétan arról is tudok véleményt mondani.
2021. aug. 24. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!