Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet mindennap farmerban...

Hogy lehet mindennap farmerban lenni? Miért nem hord mást?

Figyelt kérdés
Barátnőm mindennap farmerban megy dolgozni, vásárolni is csak abban megy. Nyáron is csak farmer rövid gatya semmi más. Ha haza jön meg itthon is nyugodtan elvan benne. Nem kényelmetlen neki?
2021. szept. 7. 22:38
 1/4 anonim válasza:
100%

Először is mi a hereputtyont érdekel téged most komolyan?

Masodszor miért nem kérdezed meg tőle hogy kényelmetlen e neki, valószínűleg nem lesz a válasz.

2021. szept. 7. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt szokta meg, annak nem az. Én is évekig semmi mást nem hordtam. A home office miatt hónapokig nem volt rajtam, most már kényelmetlennek érzem :).
2021. szept. 7. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:
az ilyeneket miert nem az adott ‘baratnotol’ kerdezitek meg?
2021. szept. 8. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Napközben nem kényelmetlen, ha jófajta, de, hogy otthon lenne még kényelmesebb választás is, az biztos. Télen pl biztos nem görcsölnék itthon egész nap egy hosszúban, az tuti.
2021. szept. 8. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!