Farmerba.... Miért jár mindenki mindenhova mindig csak Farmerba??
Mert strapabíró és szabadon lehet benne mozogni.
Melóban sokat kell fel-le lépcsőzni, belátnának a szoknya alá.
Kell hogy legyen zsebem.
Valami olyat akarok ami emellé nem is megy szét azonnal.
Mert olcso tomegcikk es mindenhez passzol.
Az mas kerdes, hogy az elegansabb oltozkodes kiment a divatbol. Nincs elere vasalt nadrag, kalap meg ilyenek. Mar szinhazba is farmerba mennek sokan, meg macinaciban boltba, plazaba, orvoshoz.
En azert nem minden nap hordok farmert, van szovet, kord stb. anyagu nadragom/szoknyam is. Inkabb noies tipus vagyok, nem az a farmer + t-shirt + sportcipos.
Es en sosem tartottam olyan kenyelmesnek sem a farmert. Merev, nehez, vastag anyag, regen munkasok ruhaja volt nem veletlenul. Ma mar amugyis pamutbol keszul vagy kevertszalas anyagbol es farmer hatasura szinezik.
Az igazi Lewis stb. farmerokat nagyon keves emberen latni.
De sokan nem is tudjak, hogy nem farmert hordanak, csak farmernek kinezo tucatarut.
2 farmerom van a 20 nadrágomból. Talán két hete nem viseltem egyiket sem.
Én magamon és a környezetemben is azt tapasztalom, hogy ezer féle nadrágot hordanak az emberek. Én nem látok mindenhol farmerosokat. Na de ma kifejezetten figyelni fogom.
2x leírod, hogy 'ba' és még te vagy felháborodva 🤦♀️
Nagyon nincs így egyébként.
(Én is pl 33 vagyok, ha jól rémlik 16 évesen volt rajtam utoljára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!