Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ertem en, hogy valaki szeret...

Ertem en, hogy valaki szeret kioltozni, de mi abban a plane, hogy ugyanazokat a cuccokat hordja mindenhova?

Figyelt kérdés
Van 1 ismerosom el van szallva magatol, hogy o milyen szep, dogos... viszont noi szemmel nezve eleg fura, hogt amilyen ruhat o felvesz eskuvore, mint vendeg, abban jar bulizni, es hetkoznap is azt veszi fel.
2016. febr. 2. 09:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%

A ferfiaknal az oltonyre is igaz!

Lehet mindennap masikat vesz fel de a szabasa fazonja ugysn az ...

Es minden ferfin az van es annak ellenere azt hiszik elegansak holott csak egy egyenruhaban vannak...

2016. febr. 2. 09:48
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Mert a dögösség nem elsősorban a ruhájától függ az ismerősödnek,"el van szállva magától"- tudja, hogy bárhova felveheti ugyanazt,dögös lesz :)
2016. febr. 2. 11:15
 3/11 anonim ***** válasza:
20%
Mi a fura ezen? Szeret jól kinézni, bárcsak minden nő ezt tenné... az a fura hogy a legtöbben max ünnepnapon öltöznek ki, amúgy meg nonstop farmernadrág, sportcipőben járnak mintha nem létezne más.
2016. febr. 2. 14:44
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Előző, teljesen egyetértek! Nyilván nekem is van farmeros-pólós napom, de nő vagyok, ezért szeretek csinos lenni! Nem dobom ki mindenemet, mert az már más kategória, de egy szoknya csizmával és szűk garbóval ebben az időben pl perfekt. Bárcsak minden nő igényes lenne, adna magára. És itt nem csak a ruha kinézetére gondolok. Farmerben és pólóban is lehet egy igényes nő dögös. Viszont a lejárt sarkú cipő, a szakadt táska, vagy pl zsíros haj, ápolatlan bőr a legszebb ruhát is elrontja.
2016. febr. 2. 15:46
 5/11 A kérdező kommentje:

4es. Te magad irod, hogy a csocskidobos kategoria mas, megse arrop beszelsz.

A csinossal semmi dolgunk itt.

2016. febr. 2. 18:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Én már azt sem értem mi baja manapság azzal valakinek ha egy nő szép, dögös, szexi, minden nap, és még tudja is ezt magáról, mert nem nyomatja az ártatlan, jól bevált, sajnáltatós "ronda vagyok" álszent dumát. Max az irigyeknek van baja a dögös nőkkel.
2016. febr. 2. 18:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nem azt írtam, hogy baj a csöcskidobás! Azt írtam, hogy nem pakolok ki mindent a kirakatba! Ha szoknya, akkor zártabb felső, ha mély dekoltázs, akkor nincs miniszoknya! Ennyi a lényeg! Nem Csatoltál képet, így nem tudhatom, hogy a kérdésedben szereplő lány mit rak ki. Én magamból indulok ki, bulizni sem megyek k..vaként, ott is inkább a kevesebb több elvét követem, így simán felveszem azt hétköznap, amit szombat éjjel. Sőt, esküvőre sem pakolom ki az összes cuccot! Ha ő igen, akkor az nem csak hétköznap gáz, hanem hétvégén és esküvőn is! Szerintem... Attól, hogy valaki dögös és szép, még nem kell húspiacot játszania. Régen rossz, ha egy nő csak kipakolt cs*csökkel meg s*ggel tudja magára felhívni a figyelmet!
2016. febr. 3. 01:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Ciki, hogy nem tud alkalomhoz illően öltözködni.

"felvesz eskuvore, mint vendeg.... , es hetkoznap is azt veszi fel.'

2016. febr. 3. 15:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Ezt így nehéz megmondani, de mostanában már nem szoktak full nagyestélyiben menni esküvőre. Egy étteremben szemben lakom, és látom miket hordanak. A szűk család van csak nagyon extrémen csinosban, azon felül a többiek nem öltöznek ki annyira. Vannegy csomó ruha, ami hétköznap is hordható, és esküvőn is megállja a helyét.

Pl

[link]

Esküvőre magassarkú, különleges ékszerek, táska, smink,haj

Hétköznapra meg egy saru, egy egyszerűntáska,kiengedett haj, minimál smink, és kész is.

2016. febr. 3. 15:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolso. Itt most arrol van szo, aki magazsarkuban jar hetkoznap is, csocskidobos miniruhaban. Amit te linkeltel be, azt fel se vennenek ezek a nok. Tul semmilyen.
2016. febr. 4. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!