Cső farmerba és mezítláb othhon? Ki szokot igy lenni otthon? Nemet és hogy hány éves vagy!
"Elöfordult már hogy tesi órán 6. vagy 7.be hozzu nadrágban és mezítláb kellet tesiznetek?Valaszokat köszi!"
Nem fordult elő. Ez milyen marhaság lenne?
Otthon meg csak nyáron 30 fok felett vagyok mezítláb, akkor viszont nem veszek fel hosszú gatyát, semmilyent.
Csak kánikulában vagyok mezítláb, és sosem hordok itthon farmert. Hosszú szabadidőnadrágban vagyok itthon.
És nem, nem fordult elő tesiórán ilyen.
Tesiórán hosszúnadrág-mezítláb összeállításra nem emlékszem, de hetedikes koromban versenyen nyertünk egy egyhetes erdei iskolán való részvételt, ahol mezítláb tesiztünk, amit nagyon élveztem, mert az iskolában akkor még a fehér zokni-tornacipőt nyomták, amit utáltam. Gimiben már lehetett mezítláb tesizni.
Otthon nem szoktam farmerben lenni, de a parkba simán kimegyek így.
Régebben szinte mindig farmerban voltam itthon is, de amióta van macskám, inkább valami olyan nadrágot veszek fel itthonra, amit nem hordok utcára.
És max olyan fordult elő, hogy iskolai gyógytesin egyes gyakorlatoknál mezítláb kellett lenni, bár a hosszúnadrág nem volt kötelező.
Én szoktam így lenni itthon.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!