Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért vagytok ennyire a...

Miért vagytok ennyire a Hypebeastek ellen? Többi lent.⬇️

Figyelt kérdés

Szóval, én lány vagyok. Szeretem a Hypebeast ruhákat/cipőket (de persze nem ilyen fullosan, hanem divatosan) pl: Vlone, Palm Angels…stb

A TikTokon pedig folyton olyanokat dob be, ahol fikázzák az ilyen stílusban öltözködőket, hogy mindegyik ugyanolyan, Deák téri, flexelős hülye gyerek. Pedig nagy részük/részünk közel sem ilyen.

Persze tudok olyat is, aki már túlzásba viszi ezt az egészet, de akkor sem kell a Hypebeast-eket egy kalap alá tenni. Ez is csak egy stílus.

Csak kíváncsi vagyok, hogy miért is vagytok ennyire ellenünk, amikor ez is csak egy öltözködési stílus. Rendes válaszok érdekelnek és köszönöm szépen, ha végig olvastad. ☺️

2021. szept. 1. 17:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki értelmesen válaszolt.😊
2021. szept. 2. 12:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Minden stílusnak vannak ellenlábasai, vagy olyanok akik értelmetlennek/csúnyának/gáznak stb.-nek tartják.

Engem nem vonz ez a stílus de nyilván nen szólnék be senkinek aki így öltözik.

Viszont ettől még az a véleményem, hogy a hypebeastség nem szól másról, minthogy újgazdag tinik flexelnek stílustalan, de túlárazott göncökkel és hajlamosak eköré építeni az identitásukat is. Azok az előadók akiket felsoroltál nem a zenéjükkel, üzenetükkel tartoznak a hypebeastségbe, mert a hypebeast nem egy szubkultúra, mint a rockerek, emok, punkok, stb.-k esetében, ami csak tovább erősíti a sekélyességét a témának mert, hogy nem egy eszménynek vagy gondolatvilágnak hanem a fogyasztói tarsadalomnak a terméke ez a stílus.

Akik a heritage luxusmárkák híve, ők legalább értékelik és értik a termékeik elkészitéséhez szükséges több évtizedes vagy évszazados szakértelmet és azért vásárolnak bizonyos márkáktól, mert örök darabokat készítenek alacsony számban, mert az adott termékek kimagasló minőségűek, hosszú életűek és az értékük idővel nő, pl. egy Chanel táska vagy Patek óra esetében.

Ezt sem lehet elmondani a tipikus hypebeast márkákról amik tömegével gyártják a jobb-rosszabb minőségű holmikat amik a jövő szezonban már senkinek sem kellenek.

2021. szept. 3. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!