Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért vagytok ennyire a...

Miért vagytok ennyire a Hypebeastek ellen? Többi lent.⬇️

Figyelt kérdés

Szóval, én lány vagyok. Szeretem a Hypebeast ruhákat/cipőket (de persze nem ilyen fullosan, hanem divatosan) pl: Vlone, Palm Angels…stb

A TikTokon pedig folyton olyanokat dob be, ahol fikázzák az ilyen stílusban öltözködőket, hogy mindegyik ugyanolyan, Deák téri, flexelős hülye gyerek. Pedig nagy részük/részünk közel sem ilyen.

Persze tudok olyat is, aki már túlzásba viszi ezt az egészet, de akkor sem kell a Hypebeast-eket egy kalap alá tenni. Ez is csak egy stílus.

Csak kíváncsi vagyok, hogy miért is vagytok ennyire ellenünk, amikor ez is csak egy öltözködési stílus. Rendes válaszok érdekelnek és köszönöm szépen, ha végig olvastad. ☺️

2021. szept. 1. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Aranyosan körülírtad az általánosítás igen gyakori jelenségét.

Hogy miért van ilyen egyáltalán? Primitívek az emberek. Személyes véleményeket, elszigetelt tapasztalatokat vetítenek ki teljes csoportokra.

2021. szept. 1. 18:09
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Azt sem tudom, hogy mi a fene az.
2021. szept. 1. 18:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.😅
2021. szept. 1. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
én ezt a kategorizálást, általánositást nem kedvelem, szerintem hordjon mindenki azt amit szeretne
2021. szept. 1. 18:41
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Mielőtt bármit válaszolok a kérdésre, én is egy kérdést tennék fel.

"amikor ez is csak egy öltözködési stílus"

Te hogy definiálnád a hypebeast stílust? Miben áll?

2021. szept. 1. 20:14
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Nem ekézek senkit, de szerintem elég visszás más pénzén vett drága cuccokal menőzni. Kevés önellátó és -fenntartó "hypebeast" fazont láttam eddig.
2021. szept. 1. 21:41
 7/12 A kérdező kommentje:

A Hypebeast egy ugyanolyan stílus irányzat, mint az Emo vagy Indie..stb. Vannak Hypebeast márkák (ami a hypebeast oldalán megtalálhatóak felsorolva, de persze nem muszáj betegesen követni is azokat. Pl: Off-white, Bape, Vlone…) és azokat a márkákat hordják, valaki stílusosan, valaki már túl fullosan. Vannak cipők is ami tipikus hypebeast cipő pl: Yeezy 350, Jordan-ek, Humanrace..stb.

Plusz vannak előadók akik szintén beletartoznak ebbe a stílusba (Travis Scott, Kanye West..még sorolhatom) és többség Őket is hallgatja.

Követik a legjobb trendeket és még tudnék a Hypebeast-ségről bővebben is beszélni, de valami miatt írásban nehezebb ezt így fogalmazni.😅

De remélem érthető volt és sikerült jól megfogalmaznom. ☺️

2021. szept. 1. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:
A többség valószínűleg csak azok ellen van, akik kérkednek ezekkel. Én is szeretem például a Yeezy-t, de az akkor is csak egy cipő, és az OW is :DDD Márpedig egy jó részük pont az az egymásra licitálós Deák téri flexelős kis hülyegyerek. Nem mintha ez annyira bosszantana engem.
2021. szept. 2. 06:21
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

Nekem úgy tűnik, hogy színek szerint nem passzoló, de cserébe mindegyik ruhadarabon van valami túlzó... minta, vagy valamely része fizikailag nagyobb a kelleténél. Azért néz ki az ember benne hülyén, mert nincs benne elegancia.

Azzal nem értek egyet, hogy nyilvánosan fikázzák az ilyen embereket, de tény, hogy a szemnek rossz nézni.

2021. szept. 2. 06:54
 10/12 anonim ***** válasza:
42%

Valószínű azért utáljuk őket mert csótányul néznek ki, meg ez a mocsok és fertő nyugat imádás irritál sokunkat.

Ettől a sok mocskos angol szótól is kiver a víz, rettentő utálatos.

2021. szept. 2. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!