Vettem egy inget, kimostam és gyűrött lett. Mit tehetek a gyűrődés ellen?
Figyelt kérdés
Vettem egy inget ami a mosás után úgy néz ki mint a kapcarongy. Ilyet más ingeimnél sose tapasztaltam, olyan szinten gyűrött mintha gyárilag lenne már olyan...
Mosás után a teregetésnél is feltűnt milyen gyűrött lett, de próbáltam valahogy kisimítani közben és azt hittem száradásnál "kirúgja magát", mint ahogy pólóknál szokott lenni.
De nem, száradva még jobban látszik ez a gyűrődés.
Van erre valami praktika, hogy a gépi mosás után ne nézzen így ki? Mert vasalni meg nem szeretném minden mosás után, kinek van arra ideje, kedve...?!
Előre is köszönöm válaszaitokat.
2021. máj. 27. 09:45
1/9 anonim válasza:
Vasalas, motherfucker, hallottal rola?
2/9 anonim válasza:
Latom, beraktad cimkenek, mi itt a kerdes?
3/9 anonim válasza:
Milyen piktogramok vannak az ingben?
4/9 anonim válasza:
Gyűrődés ellen mindig azt szoktam, hogy mikor kimosok és még vizes a ruha, akkor megrázom a ruhát párszor jó erősen és úgy teregetem ki. De mindegyiket nemcsak az inget.
5/9 anonim válasza:
Pedig ilyen esetben csak a vasalás marad. :/
6/9 anonim válasza:
Alaposan, erővel ki kell rázni a gallérjánál fogva, és vállán szárítani. Ha ez nem segít, akkor csak az állandó vasalás marad.
8/9 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy mosószerrel nem porral mostam. Evvel a szerrel a többi ruha is gyürkösebb lett. A mosópor után nem ennyire gyűrött semmi...
2021. máj. 27. 18:02
9/9 anonim válasza:
Vasalásnak hívják. Nagyon hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!