"Teve pata" bevágás ellen szoktatok betétet betenni?
Figyelt kérdés
Azért, hogy elkerüljétek, hogy bevág a nadrág/bugyi szoktatok betétet használni? Elég ehhez a tisztasági vagy nagyobb kell?2021. aug. 2. 22:11
1/17 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy minden pasi téged nézzen, akkor hadd legyen csak teve patád, nem szégyen az.
2/17 anonim válasza:
A betét túl vékony és rugalmas, egész biztosan nem fogja eltakarni.
Ha tevepatád van, az valójában annyit jelent hogy túl szűk az alsód. Megfelelő méretű ruhát kell venni, ami nem vág be.
3/17 anonim válasza:
Őszintén, még nem is hallottam, hogy ilyet is szoktak csinálni.:D Nem használok, szimplán csak figyelek, hogy ne húzzam fel a nyakamig a nadrágot, amúgy se kényelmes úgy. :D
4/17 anonim válasza:
Én férfiként elég kellemetlenül érzem magamat, amikor ilyet látok, főleg amikor ezt a 15 éveseknél látom
5/17 anonim válasza:
Inkább megfelelő méretű nadrágban járok.
6/17 anonim válasza:
Köszönjük a haszontalan válaszod. Szerintem a kérdező a nőket kérdezte. Vagy neked is bevág?
7/17 mantis religiosa válasza:
Tényleg, ha férfiaknak vág be, azt, hogy hívják?
9/17 anonim válasza:
Azt sehogy, mert az ő testükkel szemben nincsenek ilyen elvárások, a nők meg nem fixírozzák 15 éves kissrácok ágyékát.
10/17 anonim válasza:
Úristen és mennyire igaz. Durva, hogy fordított esetben simán előfordulhat ilyen. Vén f@szok is simán megbámulják a kislányokat. Láttam is már ilyet, nem egyszer.. rengeteg beteg "férfi" van a világon. Ijesztő. És szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!