Miért visel sok férfi olcsó, igénytelen karórát?
Mert van, akinek ez nem szempont, vagy van, akinek emlék valakitől, valahonnan.
Nekem van Longines-em is, Citizenem is, Seikom is, Casiom is, Starkingem is meg no-name órám is. Az egyik ilyen no-name órában 1000 forintos szerkezet ketyeg, réztokos, idők során lekopott róla a bevonat, de mégis megcsináltattam, felújíttattam, mert a keresztanyukámtól kaptam 18. szülinapomra és egyedi, kézzel festett számlapja van és végtelenül sokat ér a számomra.
Sose tudhatod, ki mit és miért hord, és emiatt lenézni valakit nettó tahóság és nyers sznobság.
9!10!
És inkább cipeltek egy kényelmetlen rideg anyagot a karotokon, mint hogy egy mozdulattal a zsebetekbe nyúlnátok és elővennétek a telót.
#15 ez szubjektív. Mármint hogy kinek mi a rideg kényelmetlen. Ha megszokod, utána gyakran nem is érződik. Főleg, ha könnyebb, mondjuk műanyag/gumi vagy titán. Másrészt meg van, aki a súlyát szereti és sose venne titániumból készült órát.
Továbbá nem mindenki hordja a zsebében a telefont, nem minden szituációban lehetséges "egy mozdulattal zsebbe nyúlni" és gyorsan elővenni a telót. Valamint vitatható módon felemelni a csuklód gyorsabb és egyszerűbb, mint zsebből elővenni a mobilt, megnézni az időt majd visszarakni.
16
Főleg a mai tepsi telefonokat nem olyan egyszerű előkapni, többségük már bele sem fér a zsebbe.
17.
Iphone SE 1-es van, az nem tepsi, gyors és kicsi.
18
Csak az meg egy 6 éves telefon. Nem sokan szeretnek múzeumi darabokkal rohangálni.
Én szerény vagyok, és nem nagyképű…
Az igényeimnek megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!