Mit csináltok a hajatokkal reggelente, amikor iskolába mentek?
Főleg középsulis lányok véleményére lennék kíváncsi. Nekem középhosszú,vékony szállú a hajam van,ami nemis egyenes és nem is göndör.Sajnos régebben mindig vasaltam a hajam és nagyon törik.Általában mindig egy copfba kötöttem,de már azt is unom.
Vajon ha minden este befonnám a hajam akkor törne a hajam?
17/l
hajvasalásra nem nagyon jut időm reggelente, szóval megfésülöm, vagy hátrakötöm hajráffal.
most hogy fufrut vágattam lófarokba fogom kötni, úgy hogy pár tincset elől hagyok (:
egyébként szinte minden nap kibontva hordtam, vagy fel volt tűzve a lenőtt fufrum :D de most eldöntöttem hogy változtatni fogok és nem hordom minden nap ugyanúgy :D:D 17/L
hát először kivasalom majd kicsit összeborzolom meg felfele nyomkodom h ne legyen lelapult. és ha jolsikerül akkor ugy hagyom. de vanamikor összefogom vagy elcsatolom a frufrum esetleg ilyen hajpántosgumi:)
16k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!