Mit csináltok a hajatokkal reggelente, amikor iskolába mentek?
Főleg középsulis lányok véleményére lennék kíváncsi. Nekem középhosszú,vékony szállú a hajam van,ami nemis egyenes és nem is göndör.Sajnos régebben mindig vasaltam a hajam és nagyon törik.Általában mindig egy copfba kötöttem,de már azt is unom.
Vajon ha minden este befonnám a hajam akkor törne a hajam?
17/l
megfésülködöm és ennyi, nem kell nagyon formázni, elég rövid, az államig ér és nagyjából egyenes, a tetején feltűzök néhány tincset és már készen is vagyok
16L
én csak fésülködök, meg ha elaludtam valahol akkor levizezem. de általában normálisan beáll :)
17/L
Igazából attól függ, hogy milyen kedvem van. Ha nem tetszik leengedve a hajam akkor felkötöm magasra. Van amikor simán csak kontyba felkötöm, hajpánt néha és szerintem ennyi. :D Szóval hangulatfüggő.. :D
16/L
Nekem is olyan hajam van mint neked,csak nekem vastag szálú,és rettentő dús:/Ha kivasalom,akkor hamar begöndörödik,ha begöndörítem,akkor meg "kiugrik" belőle.Ja és iszonyat módon eltudom feküdni a hajam,reggel mikor felkelek úgy nézek ki mint a Soma:DNálam is hangulatfüggő,hogy csinálom meg,van hogy kivasalom az egészet,aztán feltűzök 2 tincset a fülem mögött,van hogy csak a frufrumat vasalom ki,a többi meg jó úgy ahogy van,de van olyan hogy csak feldobok egy hajpántot,vagy feltűzöm elöl/oldalt,aztán kész,nem szöszölök vele.Összefogni nem szeretem,mert nem áll jól.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!