Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi 2021ben a divat?

Mi 2021ben a divat?

Figyelt kérdés
A női ami érdekel

2021. júl. 18. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Slim mom jeans, magas derekú bikini, retro 70 es évek short farmerek, sport cipők. Mintás pólók és leggings. Ezekről tudok.
2021. júl. 18. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mom jeans vagy magas derekú trapézgatya, bő vállú felsők, elöl kötős felsők, nagyon rövid crop topok, magad derekú+bő rövidgatyák, magad derekú rakott szoknyák
2021. júl. 18. 22:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek inkább a tizenéves lányok körében mondhatók divatosnak szerintem.
2021. júl. 19. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
36%

Csajok: fehér tornacipő, bokavillantás, tüdőgatya, póló betűrve, vagy nagyon rövid, szemüveg kizárólag kerek lencsés lehet, gombóchaj fejtetőn, vagy lófarok fejtetőn, de úgy hátrafeszítve a haj körben, hogy az arcon örök vigyor van.

Srácok: csirkelábak bokavillantással, vagy térdig felhúzott fehér zokni, gatyán térdnél tenyérnyi lyuk a hosszúgatyán vagy térdnél fél métert lengő rövidgatya, póló XS, hogy mindenképp feszüljön, fejtetőn full cap, hogy nagy dinnyefejet csináljon, napszemüveg és a sapi éjjel-nappal kültéren-beltéren fejhez szegezve.

2021. júl. 19. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Rövid haspólók, otromba, nagy, és csilivili sportcipők, bő, szaggatott, koptatott, formátlan, magas derekú farmer nadrágok, oversized cuccok, térdig érő kapucnis cuccok, natur smink nude, telt ajkakkal, sok kontúrral, tépett fazonú, rövidebb hajak.
2021. júl. 20. 11:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor inkább nem leszek divatos :|
2021. júl. 20. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
Nyugodtan, én sem vagyok az.
2021. júl. 20. 18:43
 8/8 segitseg ***** válasza:
A divat szeirntem nem egy-egy kiegészítőre vonatkozik, vagy ruhadarabra, hanem az egyediségre. Viszont népszerűek a baggy jeansek, Nike Jordanek, vagy kis topok, vagy oversized mintás felsők, egyszerű nyakláncok és cat eye napszemüvegek. Ezeket meg lehet találni Sheinen, magyar oldalak közül a legjobbak a H&M, Sinsay, Reserved, de ha szerencsés vagy rengeteg márkás ruhát találni turikban is
2021. júl. 31. 01:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!