Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány darab melltartód van?

Hány darab melltartód van?

Figyelt kérdés

Valahol azt olvastam, hogy az átlag körülbelül 4-5 darab.

Illetve azt is, hogy arra is "figyelni kell, hogy egyet ne hordj egymás után két napig, mert kell egy kis regenerálódási idő, hogy visszanyerje eredeti formáját. ".

Értem ezalatt, hogy (ez nekem is furán hangzik,), hogy egy egy viselés kötött minimum 1 napig "pihentetni kell, a fent említett ok miatt.", valamint ajánlatos kézzel kimosni őket.

Bevallom őszintén, ezekre a dolgokra sohasem figyeltem, általában 2 nap után simán kimosom a többi színnel harmonizáló ruhákkal a gépben kb 40 fokon.

Szerintetek egy nőnek hány darabnak" kellene" lennie?

És hogyan kellene mosni, hogy sokáig szép legyen?

Nekem több darab is van, (nemrég vettem újakat, de ezeken felül vannak 1-2-3 évesek is és semmi bajuk.

Milyen gyakran kellene cserélni őket?

2021. júl. 18. 16:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
0
2021. júl. 18. 16:49
 2/16 anonim ***** válasza:
72%

3 db. Kék, fekete, fehér. De a fehéret hordom a legritkábban.

Én feleveszem akár 3 egymást követő napon is ugyanazt.

2021. júl. 18. 16:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 12 db. Eszembe sem jutna több egymást követő napon viselni őket mosás nélkül. Amelyik 1-2 óránál hosszabb ideig volt rajtam, az megy a szennyesbe. Ilyen melegben rövidebb idő után is.
2021. júl. 18. 17:09
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Összesen 11 db. Ebből 7 db van hétköznapra, 2 otthonra(többnyire ilyen mell alatt gumírozott toppot hordok, de ha kell ócska melltartó, akkor ezek jók), 2 meg csak úgy van. Nem tudok tőlük megvalni, de hordani se tudom.

Én amúgy simán hordom 2-3 napot is egymás után(kivéve nyáron).

Mosozsakban mosom 40 fokon, így nem gabalyodik össze a többi ruhával. Vannak merevitett falú zsákok is, azok talán mégjobbak.

2021. júl. 18. 17:30
 5/16 anonim ***** válasza:
61%
Kb. 60- 65 db melltartóm van, de ezek csak a normálisak (pl. latex, sportmelltartó, teljes csipke és egyéb társaik nélkül). Minden nap másikat veszek fel.
2021. júl. 18. 17:33
 6/16 A kérdező kommentje:
Amúgy mosózsákot hol tudok venni? :)
2021. júl. 18. 17:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam Dm-ben. Háztartási részen nézd meg
2021. júl. 18. 17:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Kb 10 darab.

Viszonylag gyakran váltogatom, de egy hordás után még nem megy a szennyesbe, csak ha kb. 3-szor volt rajtam, azután mosom ki.

2021. júl. 18. 18:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok, szerintem már az összes nagyobb drogériában láttam mosózsákot :) dm, Rossmann, Müller mind tart ilyesmit.
2021. júl. 18. 18:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2021. júl. 18. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!