Lányok, nektek hány darab bugyitok, melltartótok van?
Figyelt kérdés
Nekem szerintem nagyon kevés van, főleg melltartóból.
Kíváncsi vagyok kinek mennyi, hogy tudjak viszonyítani.
2021. júl. 4. 00:29
1/8 anonim válasza:
8-10 melltartó és kb 50 bugyi. Az utóbbi között sok a szexi darab, amit csak itthon veszek fel, majd 5 perc múlva le :)
2/8 anonim válasza:
6-8 melltarto es olyan 30-40 bugyi. Van kozte par szexi darab amit csak ritkan veszek fel, pl evfordulora.
4/8 anonim válasza:
Melltartó:3,de nem hordom őket csak nagyon ritkán .
Bugyi:40,beleszàmítva az itthoni,szexhez valókat is.Még bugyit szeretnék párat venni.
5/8 anonim válasza:
Nekem van talán 5 melltartóm, de ebből van egy kedvenc, ami a legkényelmesebb és 90%-ban azt hordom. Az 5 közül van, ami még egyszer sem volt rajtam. Most vettem pár merevítő nélküli topszerű melltartót, azokra kíváncsi leszek, mert ha kényelmesek, valószínűleg azokat is többet hordom majd.
Bugyim sincsen sok, egy 15 körül. Ezzel igazából ugyanaz a helyzet, hogy valamit megvettem, mert megtetszett, de sosem hordtam, mert mégsem volt olyan kényelmes.
6/8 Metionin válasza:
Bugyi rengeteg, vagy 20 biztos van. Melltartó csak ilyen kis sport top, abból 4, van 2 ilyen csipkés top, 4 rendes sportmelltartó és 2 csipkés bralette. Kosarasat nem hordok.
7/8 anonim válasza:
#4 Miért csak ritkán hordasz melltartót ?????
8/8 anonim válasza:
Kb egy tucat melltartó, nappali bugyiból kb 15. (Éjszakára más fazont találok kényelmesnek, abból is van tizenpár darab.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!