Minimum hány darab és milyen színű melltartó
szükséges egy nőnek?
Figyelt kérdés
Sokat fogytam és az összes melltartóm nagy rám. Próbáltam bevarrni, de akkor meg kiesnek belőle a melleim (amit nem értek, mert eddig tökéletesek voltak, most meg kibuggyannak). Új melltartókat kellene vennem, de az "új" méretemben nagyon nehéz találni és amiket találtam , azok nagyon drágák nekem. Milyen színekre lenne tényleg szükségem? (mindenféle színű ruhám van)
köszi
2014. júl. 27. 19:00
1/8 anonim válasza:
Szerintem fekete meg fehér. Ha esetleg van átlátszóbb ruhád akkor olyan színű. Hány darab... Amennyire van pénzed, és amennyit tényleg használsz. Felesleges felhalmozni pl 30-40 farabot hogyha nem használod őket
2014. júl. 27. 19:13
2/8 anonim válasza:
2 a minimum, 4-5-nél több vlsz nem kell (mondom ezt úgy hogy nekem kb 20 van). Szerintem jó ha van egy sportmelltartó; egy amit fel lehet venni kivágottabb ruhákhoz ( [link] ); egy ami sima, varrás nélküli, hordható póló alá; egy ami testszínű (fehér ruhákhoz). Ez a linkelt pl három feltételt is teljesít egyszerre. Fehér szerintem nem kell, akkor már inkább fekete vagy színes.
2014. júl. 27. 19:27
3/8 anonim válasza:
A leguniverzálisabb talán a testszínű variálható-levehető pántú.
Persze a klasszikus fekete és fehér mellett is dönthetsz.
Mennyi?
Minimum annyi, hogy két mosás között kibírd velük.
2014. júl. 27. 19:30
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! Most kb. 15 melltartóm van, viszont egyik sem jó , de ha jól számoltam 2 db-ra van pénzem :( , akkor egy testszínű és fekete legyen?
2014. júl. 27. 19:42
5/8 anonim válasza:
Szerintem igen, a fekete és a testszínű alapdarabok.
A fehér szerintem nem igazán praktikus, mert egy vékonyabb színes felső alól jobban átlátszik, mint a testszínű.
2014. júl. 27. 22:24
6/8 anonim válasza:
Én is a feketére és a testszinűre szavaznék. Ha sportos vagy, utóbbi lehet sportmelltartó.
2014. júl. 27. 23:39
7/8 anonim válasza:
4 db nem árt ha van: 1 testszínű, 1 fekete, 1 fehér, és 1 sportmelltartó. Szerintem ezek alapdarabok, és csak utána jöhetnek a színesek.
2014. aug. 1. 11:32
8/8 anonim válasza:
Szerintem a fehér ma már nem alapdarab, nem sok haszna van, mióta megjelentek a testszínű melltartók. Én nem vennék fel fehér felső alá fehér melltartót, mert átüt majdnem annyira, mint egy fekete.
Szerintem a levehető pántos testszínű, meg néhány "alapszín", ez lehet a sötétkék, fekete, vagy szürke is akár. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!