Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért festik ki a körmeiket...

Miért festik ki a körmeiket és miért hordanak kirívó ruhákat 40/50-es nők? több lenn

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a körömfestés, smink stb figyelemfelkeltésre van, és ez érthető is ha egy magányos, egyedülálló, elvált nőről van szó, és így hívja fel magára a figyelmet. Na de akikről én beszélek, azok mind házasok, soknak gyereke is van, és mégis rikító pirosra kifesti a körmét, meg ilyen piros, rózsaszín ruhákba öltöznek mintha fiatalok lennének.

Ez mért van így?

2021. júl. 15. 13:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
" na de tudjátok milyenek az emberek, rögtön ítélkeznek, és ezt tudják a körömfestő nők is..." Te vagy ilyen kérdező, egy primitív, frusztrált nőgyűlölő. Nem ez az első ilyen kérdésed. Nem festem a körmöm, a büdös életben nem voltam körmösnél. Anyám járt körmöshöz, mert feldobta a színes gélcucc, és jól is állt neki, ennyi öröm kijárt neki több évnyi szenvedés után, amit apám vagy az alkoholista férfi munkatársai okoztak neki, akik helyett is végeznie kellett a melót. Inkább azokat ítélnéd el drága, meg a többi nyomorékot, akik bárkit lek-rváznak, akár egy megerőszakolt kislányt is...
2021. júl. 15. 17:17
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy meg jelentsétek már, nem ez az elsó kérdése a nyomorult incelnek.
2021. júl. 15. 17:17
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Te valami begyepesedett koravén lúzer lehetsz akit lef0snak a nők.. Vagy csak egy átlag falusi.
2021. júl. 15. 17:56
 14/21 anonim ***** válasza:
78%

Az átlag falusit kikérem magamnak. Falun lakom, nem úgy kell elképzelni, hogy itt mindenki gumicsizmás, fejkendős, otthonkás!

Én írtam, hogy műkörmös vagyok, igényes, átlagos női vendégeim vannak.

Nincs rájuk írva, hogy falusiak!!

2021. júl. 15. 18:54
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
Ez valami provokatív kérdés?
2021. júl. 15. 19:31
 16/21 A kérdező kommentje:
mért lenne? csak tudni szeretném a valódi okot, tehát azt mondjátok nem figyelemfelkeltés/férfi fogás, akkor mi?
2021. júl. 15. 20:39
 17/21 anonim ***** válasza:
90%

Miért hiszik a férfiak azt hogy mindent miattuk csinálunk?

Eleve a legtöbb férfi nem szereti a mű dolgokat, akkor pont hogy nem nekik akarunk tetszeni hanem elsősorban magunknak.

Azért csinálom meg a körmöm gél lakkal mert igy tetszik, azért sminkelek mert élvezem.

2021. júl. 15. 20:46
 18/21 anonim ***** válasza:
90%

Ááá értem, szóval aki festi a körmét, feltűnő színű ruhákban jár az mind quva, és/vagy magányos és figyelmet akar.

Hát figyelj. Én igaz még csak 30 vagyok, de nem vagyok magányos, mégis festem a körmeim, sőt a hajam is, és szeretem a színes ruhákat. Ja, és quva sem vagyok. Normálisan élek, dolgozom.

Neked valami nincs rendben a fejedben.

2021. júl. 16. 02:16
 19/21 anonim ***** válasza:
85%

Egyszerűen csak a színes körmök boldoggá teszik őket, mert szépek és színesek, ennyire egyszerű.

Gondolj bele, ha a színes köröm a férfiak tekintetét vonzza, akkor a nőket is, nem? Na, gondolj bele, naponta hányszor néz rá egy nő a saját kezére? Kb kétszázszor minimum :) és olyankor egy kis apró boldogság van a szívében, ha meglátja hogy milyen szépek a körmei. Na, ezért csinálják.

Amúgy ez a színes ruha dolog mára szerintem eléggé megfordult. A korombeliek (fiatal huszonévesek) főleg sötét, visszafogott színű (fekete, sötétzöld, fehér, sötétkék, farmer színű, szürke, stb) ruhákat hordanak, míg az anyukáink színes cuccokat. Szerintem egy élénk rózsaszín felső halvány kék nadrággal sokkal öregesebb, mint egy sötétzöld póló fekete szoknyával.

2021. júl. 16. 09:13
 20/21 anonim ***** válasza:
88%

#16 nem mindegy?

Én pl. egyáltalán nem akarom felhívni magamra a figyelmet, de csúnya a kézfejem. Miért ne csináltathatnék rá valamit, ami szép?

2021. júl. 16. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!