Miért festik ki a körmeiket és miért hordanak kirívó ruhákat 40/50-es nők? több lenn
Tudom, hogy a körömfestés, smink stb figyelemfelkeltésre van, és ez érthető is ha egy magányos, egyedülálló, elvált nőről van szó, és így hívja fel magára a figyelmet. Na de akikről én beszélek, azok mind házasok, soknak gyereke is van, és mégis rikító pirosra kifesti a körmét, meg ilyen piros, rózsaszín ruhákba öltöznek mintha fiatalok lennének.
Ez mért van így?
Az átlag falusit kikérem magamnak. Falun lakom, nem úgy kell elképzelni, hogy itt mindenki gumicsizmás, fejkendős, otthonkás!
Én írtam, hogy műkörmös vagyok, igényes, átlagos női vendégeim vannak.
Nincs rájuk írva, hogy falusiak!!
Miért hiszik a férfiak azt hogy mindent miattuk csinálunk?
Eleve a legtöbb férfi nem szereti a mű dolgokat, akkor pont hogy nem nekik akarunk tetszeni hanem elsősorban magunknak.
Azért csinálom meg a körmöm gél lakkal mert igy tetszik, azért sminkelek mert élvezem.
Ááá értem, szóval aki festi a körmét, feltűnő színű ruhákban jár az mind quva, és/vagy magányos és figyelmet akar.
Hát figyelj. Én igaz még csak 30 vagyok, de nem vagyok magányos, mégis festem a körmeim, sőt a hajam is, és szeretem a színes ruhákat. Ja, és quva sem vagyok. Normálisan élek, dolgozom.
Neked valami nincs rendben a fejedben.
Egyszerűen csak a színes körmök boldoggá teszik őket, mert szépek és színesek, ennyire egyszerű.
Gondolj bele, ha a színes köröm a férfiak tekintetét vonzza, akkor a nőket is, nem? Na, gondolj bele, naponta hányszor néz rá egy nő a saját kezére? Kb kétszázszor minimum :) és olyankor egy kis apró boldogság van a szívében, ha meglátja hogy milyen szépek a körmei. Na, ezért csinálják.
Amúgy ez a színes ruha dolog mára szerintem eléggé megfordult. A korombeliek (fiatal huszonévesek) főleg sötét, visszafogott színű (fekete, sötétzöld, fehér, sötétkék, farmer színű, szürke, stb) ruhákat hordanak, míg az anyukáink színes cuccokat. Szerintem egy élénk rózsaszín felső halvány kék nadrággal sokkal öregesebb, mint egy sötétzöld póló fekete szoknyával.
#16 nem mindegy?
Én pl. egyáltalán nem akarom felhívni magamra a figyelmet, de csúnya a kézfejem. Miért ne csináltathatnék rá valamit, ami szép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!